Europa League

FCSB pune în vânzare pachetele pentru Europa League la casele de la Arena Națională » Programul anunțat de campioana României

Cei de la FCSB au anunțat că luni și marți se vor comercializa la casele de bilete de la Arena Națională ultimele 15.000 de pachete rămase pentru cele 4 meciuri pe care campioana României le va juca pe propriul teren în Europa League.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 22 septembrie 2024

Cei de la FCSB au anunțat că luni și marți se vor comercializa la casele de bilete de la Arena Națională ultimele 15.000 de pachete rămase pentru cele 4 meciuri pe care campioana României le va juca pe propriul teren în Europa League.

Primul meci al FCSB-ului în faza ligii este programat joi, 26 septembrie, de la 22:00. Campioana României o va întâlni pe FC RFS, din Letonia.

Cu 5 zile înaintea debutului european, FCSB a anunțat că luni și marți se vor vinde la casele de bilete de la Arena Națională pachetele rămase pentru cele 4 meciuri pe care bucureștenii le vor juca pe teren propriu. Roș-albaștrii vor da piept cu FC RFS, Midtjylland, Olympiakos și Manchester United. Aproximativ 15.000 de abonamente mai sunt disponibile.

Pachetele vor putea fi cumpărate de la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia, în intervalul orar 12:00-19:00.

FCSB a anunțat că va comercializa pachete pentru meciurile din Europa League la casele de la Arena Națională

„FCSB anunță că pachetele pentru partidele din UEFA Europa League vor fi disponibile la casele de bilete de la National Arena în zilele de luni și marți. Casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia vor fi deschise în intervalul orar 12:00-19:00.

Prețurile pachetelor sunt următoarele:
PELUZE - INEL 3 - 150 LEI
PELUZE - INEL 2 - 210 LEI
PELUZE - INEL 1 - 250 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 3 - 450 LEI
TRIBUNA 1 - INEL 3 - 450 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 2 - 500 LEI
TRIBUNA 1 - INEL 2 - 500 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 1 - 550 LEI
VIP 3 - 1.000 LEI
VIP 2 - 1.350 LEI
VIP 1 - 1.650 LEI

De asemenea, începând de miercuri vor fi disponibile la vânzare biletele pentru partida cu FC RFS, campioana en-titre și liderul la zi al campionatului Letoniei, care se va disputa joi, începând cu ora 22:00, pe National Arena.

Facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe National Arena:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului în zilele de miercuri și joi. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului. Vă așteptăm alături de noi!”, apare în comunicatul campioanei României.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.