Liga 1

MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 22 septembrie 2024

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, l-a rugat public pe Kyros Vassaras, șeful CCA, să facă publice discuțiile dintre arbitrii meciului cu Petrolul, scor 1-1.

Concret, oficialul FCSB vrea să audă ce au vorbit „centralul” Rareș Vidican și arbitrul VAR Sorin Costreie în prelungiri, înainte de golul egalizator marcat de Petrolul. MM Stoica acuză un fault la Adrian Șut, în construcția fazei.

Mijlocașul de la FCSB s-a lovit picior în picior cu un adversar, înainte ca mingea să ajungă în careul roș-albaștrilor. Potrivit lui MM Stoica, Costreie, arbitrul VAR, a considerat că a fost o contră și de aceea nu i-a semnalat faza lui Vidican.

MM Stoica: „Am o rugăminte pentru Kyros Vassaras”

„Aseară nu văzusem faza golului, aveam impresia că noi intraserăm în posesie, dar nu intraserăm. Mă refer la faultul asupra lui Șut. Vreau să vorbesc de Rareș Vidican, arbitrul. E același arbitru care în Giulești nu a considerat că trebuie să intervină de la VAR când Onea l-a aruncat în văzduh pe Coman și Grigore i-a pus o talpă lui Compagno.

Acum a dat un roșu la o fază care ni s-a prelucrat nouă. Dacă lovești cu cotul adversarul și e ca o armă, e roșu. Dacă sari, cum a făcut Popescu, e galben. L-a tăiat, dar nu și-a folosit cotul ca o armă. Așa ne spun reprezentanții CCA. E galben clar, toată lumea a zis. OK, a văzut sânge, dar trebuia să meargă la VAR. S-a speriat, e tânăr, OK.

Dar cum să nu dai fault la talpa la Șut? E evidentă. Dacă nu vede, trebuie să intervină Costreie. Am aflat aseară, de la Marius Ianuli, care a fost în cabina arbitrilor, Costreie cu dezinvoltură i-a zis că e contră. Dacă asta e contră... Deci a zis că nu e fault.

Sorin Costreie. Foto: Imago Images

Eu l-aș ruga din nou pe Vassaras, din suflet, să facă publice discuțiile care au fost după faza asta între Vidican și Costreie. Poate au avut o discuție. Vreau și eu să aud ce au discutat. Îl calcă pe gleznă, Șut are piciorul în gazon”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.