Campionate

Verdict crunt pentru fotbalistul Barcelonei » A părăsit terenul pe targă și nu va mai putea juca tot sezonul

+16 Foto
Marc-Andre ter Stegen, portarul celor de la FC Barcelona, a suferit o accidentare în victoria catalanilor de pe terenul lui Villarreal, scor 5-1, din runda cu numărul #6 din La Liga. / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 22 septembrie 2024

Marc-Andre ter Stegen, portarul celor de la FC Barcelona, a suferit o accidentare în , din runda cu numărul #6 din La Liga.

UPDATE. 11:12: Sezon încheiat pentru Ter Stegen

În urma controalelor medicale, s-a constatat că Ter Stegen a suferit o ruptură totală a tendonului rotulian și va fi indisponibil în următoarele 8 luni, anunță Marca. Asta înseamnă că sezonul s-a încheiat pentru portarul german.

Barcelona conducea cu 2-1, după „dubla” lui Lewandowski și golul lui Perez, în momentul în care și-a pierdut portarul titular.

GALERIE FOTO. Marc-Andre ter Stegen s-a accidentat în Villarreal - Barcelona și a părăsit terenul pe targă

În minutul 44, portarul german a sărit pentru a intercepta o centrare venită din corner, iar în momentul aterizării a căzut foarte prost pe piciorul drept.

Acesta nu s-a mai putut ridica de pe gazon, iar coechipierii, dar și adversarii, s-au arătat foarte îngrijorați de starea lui.

Echipa medicală a intrat și l-a scos pe Ter Stegen de pe gazon cu ajutorul unei tărgi. Inaki Pena a intrat în poarta Barcelonei pentru a-i lua locul.

Rămâne de văzut cât timp va lipsi din poarta Barcelonei. Jurnaliștii de la Football Espana au scris că este vorba despre o accidentare gravă la genunchi. Portarul a părăsit terenul în aplauzele spectatorilor de pe Estadio de la Ceramica.

GALERIE FOTO. FC Barcelona s-a dezlănțuit după ieșirea lui Ter Stegen

+9 Foto
Villarreal - Barcelona, etapa #6 din La Liga/ foto: Imago Images

După pauză, Barcelona a mai marcat de 3 ori. „Dubla” lui Raphinha și golul lui Torre au dus scorul la 5-1. Robert Lewandowski a ratat și o lovitură de pedeapsă.

Victoria Barcelonei este cu atât mai mare cu cât vine în contextul în care antrenorul Hansi Flick nu s-a putut baza pe nu mai puțin de 8 jucători.

După acest meci, Barcelona se clasează pe primul loc în La Liga, cu 18 puncte, la 4 distanță de Real Madrid, ocupanta locului secund. Catalanii au 6 victorii din tot atâtea posibile și un golaveraj impresionant (22-5). De cealaltă parte, Villarreal se clasează pe locul 5, cu 11 puncte.

Clasamentul din La Liga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.