Campionate

Gestul incredibil al lui Haaland » De unde a plecat tot scandalul de la City - Arsenal: „Cine dracu' mai ești și tu?”

Haaland i-a aruncat mingea în cap lui Gabriel/ foto Sky Sports

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 22 septembrie 2024

Erling Haaland (24 de ani) a făcut un gest nesportiv în prelungirile meciului dintre Manchester City și Arsenal, scor 2-2. Atacantul norvegian l-a lovit cu mingea în cap pe Gabriel Magalhaes.

A fost un derby tensionat pe Etihad. Goluri, ocazii, un cartonaș roșu văzut de Trossard în prelungirile primei reprize. Plus, golul de 2-2 al lui City a venit chiar la ultima fază.

După ce s-a apărat o repriză întreagă cu om în minus, Arsenal a ratat victoria la ultima fază, când Stones a marcat cu un șut puternic din careu. Imediat, Haaland a recurs la un gest nesportiv, i-a aruncat mingea în cap lui Gabriel, care era cu spatele. Cei doi au fost rivali direcți pe tot parcursul jocului, nelipsind șicanele permanente.

Haaland i-a aruncat mingea în cap lui Gabriel/ foto Sky Sports

Erling Haaland a pornit scandalul

De aici a pornit un conflict general între jucătorii celor două echipe. După ce a aruncat mingea în capul stoperului de la Arsenal, Haaland a fugit spre centrul terenului să se bucure cu coechipierii lui.

Dar Gabriel nu a trecut cu vederea ce a făcut norvegianul și s-a dus după el. S-a creat o îmbulzeală la centrul terenului, jucătorii celor două echipe s-au împins, iar Haaland a avut conflicte cu mai mulți jucători.

Unul dintre ei se numește Myles Lewis-Skelly, debutant la 17 ani pentru Arsenal. Erling i-a spus, sfidător, în momentul în care l-a văzut că intervine în conflict: „Cine dracu' mai ești și tu?”.

Până la scandalul în care a fost implicat, Haaland a reușit să deschidă scorul cu Arsenal. A fost golul cu numărul 10 în acest sezon, în al 5-lea meci jucat. De asemenea, norvegianul a ajuns la 100 de reușite pentru Manchester City, în 105 meciuri în toate competițiile.

FOTO. Cum a marcat Erling Haaland pentru Manchester City în derby-ul cu Arsenal

+8 Foto
Erling Haaland, gol în City - Arsenal/ foto Imago Images
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.