Liga 1

Ce l-a deranjat pe Costel Gâlcă în remiza cu U Cluj: „Nu am existat” » A avut și un „client”: „Slăbuț”

Costel Gâlcă, la U Cluj - CSU Craiova/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 22 septembrie 2024

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, a comentat meciul cu U Cluj, scor 1-1, în etapa #10 din Superliga.

Antrenorul echipei oltene a fost extrem de dezamăgit de prestația elevilor lui din prima repriză, când U Cluj a marcat prin Thiam și a dominat partida. Gâlcă a avut și un „client”, pe Ștefan Baiaram, mijlocașul ofensiv al Craiovei despre care a spus că „a fost slăbuț”.

+22 Foto
Costel Gâlcă, la U Cluj - CSU Craiova/ foto Imago Images

Costel Gâlcă: „Nu am existat în prima repriză”

„Am spus la început că îmi doream cele 3 puncte, pe băieți i-am văzut montați. Dar în prima repriză nu am existat, nu am avut ocazii, am mai luat și golul. U Cluj e o echipă organizată. În a doua repriză am avut și ceva șansă la gol, puteam întoarce, dar nu e de ajuns să jucăm doar 45 de minute.

Am greșit mult, am pierdut mingi ușoare, e normal să fac schimbări la pauză (n.r. - două schimbări). Am mai spus, unii jucători au avut oscilații mari în pregătire.

Baiaram a fost și accidentat, meciul trecut a jucat bine, acum a fost mai slăbuț. Trebuie să fim mult mai bine și să câștigăm meciuri de acum înainte. Dacă U Cluj e acolo, e pe meritul jucătorilor. Au omogenitate în echipă. La fel și Oțelul, are omogenitate, e normal să fie acolo”, a declarat Gâlcă, la Digi Sport.

U Cluj e lider în Superliga, fiind neînvinsă în acest sezon. Elevii lui Neluțu Sabău au strâns 22 de puncte. Craiova e pe locul 4 în Liga 1, cu 16 puncte în 10 meciuri disputate. Pentru trupa lui Gâlcă vine meciul cu Unirea Slobozia, de pe 30 septembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.