Liga 1

Jucătorul lui U Cluj, nemulțumit după remiza cu Universitatea Craiova: „În prima repriză puteam marca 3 sau 4 goluri”

Gabriel Simion / Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  luni, 23 septembrie 2024

Gabriel Simion (26 de ani), mijlocașul de la U Cluj, a vorbit la finalul meciului cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Meciul dintre U Cluj și Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 1-1. Ardelenii sunt încă pe primul loc în campionat, neînvinși.

În primele 10 meciuri disputate, U Cluj a reușit șase victorii și patru remize. Universitatea Craiova este pe locul patru cu șase puncte mai puțin decât echipa lui Sabău.

Reacția lui Gabriel Simion la finalul meciului

Fotbalistul este de părere că echipa a remizat din cauza ghinionului, deoarece echipa a jucat bine, însă a afirmat că rezultatul este unul echitabil, având în vedere repriza secundă.

„Cred că am avut puțin ghinion. Ținând cont că în prima repriză am jucat bine și puteam să marcăm 3 sau 4 goluri, cred că a fost un rezultat echitabil la cum s-a jucat și în repriza a doua. Am început meciul foarte bine, am avut foarte multe ocazii. După pauză ne-am retras. Am luat un gol din deviere.

E o presiune pozitivă. Avem o echipă omogenă. Muncim unul pentru altul. Ne dorim să obținem cât mai multe puncte. Avem tot ce ne trebuie. Totul e la zi. Ne vom pregăti bine în pauza competițională și sper să rămânem cât mai sus în clasament”, a declarat Gabriel Simion la finalul meciului.

În etapa următoare, U Cluj o sa întâlni pe Poli Iași, pe 28 septembrie, de la ora 16:45.

Clasamentul actual al Superligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.