Stranieri

Rațiu i-a șocat pe spaniolii de la Marca cu Atletico Madrid: „Spectaculos! Un adevărat pilon”

Andrei Rațiu/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 23 septembrie 2024

Andrei Rațiu a fost integralist pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid, scor 1-1, în etapa #6 din La Liga. Autorul unui assist, fundașul român i-a impresionat pe jurnaliștii spanioli.

Rațiu a fost de netrecut în flancul drept și a fost periculos când a urcat în atac, motiv pentru care Marca i-a dedicat un întreg articol în care internaționalul român a fost lăudat. Cu Atletico Madrid, Andrei a reușit primul assist al sezonului în La Liga. I-a trimis în fața porții lui Palazon, care a avut o misiune facilă și doar a împins mingea în plasă.

Andrei Rațiu, lăudat în Spania: „Strălucitor!”

„S-a mai discutat despre Raţiu? El confirmă în fiecare meci că este într-o formă spectaculoasă. Fundaşul român, care a debutat în La Liga sezonul trecut, a mai făcut un pas înainte şi a fost cheia lui Rayo în remiza cu Atletico de Madrid.

Raţiu, extrem de rapid şi cu un fizic impresionant, a strălucit din nou pe Estadio de Vallecas. Capacitatea sa de a urca şi a coborî pe flancul drept este inepuizabilă, iar influenţa sa în atac este din ce în ce mai notabilă.

În apărare, Andrei nu l-a lăsat să respire pe periculosul Samu Lino, controlându-i urcările cu fermitate și viclenie. Soliditatea sa defensivă, combinată cu capacitatea sa de a-și crea ocazii în atac, este fundamentală în schema lui Iñigo Pérez.

De fiecare dată când adversarul este mai bun, Rațiu pare să performeze mai bine, devenind unul dintre pilonii echipei”, au scris cei de la Marca despre Andrei Rațiu.

VIDEO cu assist-ul lui Rațiu în meciul cu Atletico Madrid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.