Campionate

Guardiola, explicație incredibilă pentru gestul violent făcut cu Arsenal

Pep Guardiola/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 23 septembrie 2024

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, și-a explicat gestul furios făcut în meciul cu Arsenal, scor 2-2, când a dat cu piciorul în scaunul de pe banca de rezerve.

Tehnicianul lui City a cedat nervos în minutul 22, după golul lui Calafiori. Șutul superb al italianului a venit după ce Arsenal a executat rapid o lovitură liberă la centrul terenul. Guardiola a fost nervos pentru că Walker nu a apucat să se replieze, fiind chemat la discuții de arbitrul Michael Oliver.

Astfel, în timp ce „centralul” discuta cu căpitanul lui Manchester City, Arsenal a executat rapid lovitura liberă, iar faza care a precedat golului s-a desfășurat chiar în flancul stânga al atacului „tunarilor”, unde ar fi trebuit să fie și Walker.

Pep Guardiola și-a explicat gestul nervos făcut în derby-ul cu Arsenal

„La primul gol al lor, arbitrul i-a chemat pe căpitani să vorbească, iar Walker nu a avut timp să se replieze”, a declarat Pep Guardiola la Sky Sports, când a fost întrebat despre reacția nervoasă din timpul partidei.

Spaniolul a explicat și de ce echipa lui s-a chinuit să marcheze golul de 2-2, deși a jucat o repriză cu om în plus.

„E o diferență față de cum era împotriva lui Liverpool, dar duelurile sunt la fel de încinse și intense. Felicitări lui Arsenal, s-au apărat foarte bine la fiecare fază.

Calafiori, Gabriel, Saliba, Rice, toți sunt jucători înalți, e dificil. În repriza a doua am presat mult, am încercat pe fiecare parte, am încercat să câștigăm”, a declarat Pep Guardiola.

Clasamentul din Premier League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.