Stiri extrasport

Pilotul din Formula 1 care nu ține cont de o superstiție sexuală din Marele Circ: „Este un semn de frică”

+20 Foto
Daniel Ricciardo ;i Heidi Berger / Foto: Imago

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 23 septembrie 2024

Daniel Ricciardo (35 de ani), pilot în Formula 1 la RB, a concurat probabil în ultima sa cursă în Marele Circ la Singapore. Acesta a vorbit despre faptul că nu ține cont de o superstiție sexuală a piloților din Formula 1.

Printre piloți este o superstiție ca aceștia să nu facă sex înainte de cursă, dar australianul a declarat că nu mai ține de mult cont de acest „ritual”.

Daniel Ricciardo nu ține cont de superstiții. Una dintre ele este ca piloții să nu facă sex înainte de un eveniment important. Australianul care se iubește în prezent cu Heidi Berger, fiica fostului pilot de F1 Gerhard Berger, a declarat că înainte credea în această superstiție, dar acum nu mai ține cont: „Obișnuiam să cred, dar nu o mai fac. Am mers împotriva regulilor o dată și am fost mai bun duminica deci e totul bine. N-am mai respectat-o de mult timp”, a declarat australianul, conform cotidianului britanic Mirror.

+20 Foto
Foto: Instagram

Pilotul australian se descrie „anti-superstiții” și a explicat motivele pentru care nu crede în diferitele ritualuri ale sportivilor: „Este un semn de frică. Este ca o scuză dacă ceva merge prost. E ușor să nu fi tras la răspundere dacă ai o superstiție”, a declarat Daniel Ricciardo, conform Marca.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.