Liga 1

Ilie Dumitrescu, sfat pentru Marius Șumudică: „Trebuie să facă asta”

Ilie Dumitrescu

Articol de Laura Șoica  —  luni, 23 septembrie 2024

Ilie Dumitrescu (55 de ani) l-a sfătuit pe Marius Șumudică (53 de ani) că nu iasă la masă doar cu anumiți fotbaliști, ci să meargă cu tot lotul.

Marius Șumudică a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Unirea Slobozia. În cadrul acesteia, antrenorul a declarat că echipa nu are un nucleu și vrea să iasă la masă cu numiți jucători care consideră el că au spiritul Rapidului pentru a încerca să formeze un lider.

„În momentul de față n-am reușit să îmi dau seama dacă sunt grupuri. Nu am simțit asta, dar sunt jucători care vor trebui absorbiți de familia Rapid. Mă gândeam să ies la masa cu nişte jucători care au spiritul Rapidului. Și care ar putea să fie lideri. Echipa nu are un nucleu și trebuie să îl formăm”, a fost declarația lui Șumudică.

Ilie Dumitrescu, sfat pentru Marius Șumudică: „Nu numai cu liderii, trebuie să facă o masă cu tot lotul”

Ilie Dumitrescu este de părere că Șumudică ar trebui să iasă la masă cu toți jucătorii, nu doar cu anumiți fotbaliști.

Fostul fotbalist este de părere că antrenorul de la Rapid are capacitatea de a gestiona vestiarul foarte bine.

„Eu cred că prin acești lideri vrea să transmită un mesaj în grup. Ăsta e mesajul, «vorbesc cu cei mai importanți să fie mai implicați în vestiar și să-i atragă și pe ceilalți în acest grup».

Șumi are capacitate și poate să gestioneze foarte bine vestiarul. Nu numai cu liderii, trebuie să facă o masă cu tot lotul. El făcea asta la Astra”, a afirmat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Rapid o întâlnește pe Unirea Slobozia azi de la ora 21:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.