Liga 1

Gigi Becali a făcut praf doi jucători de la FCSB și se teme: „Îți dai seama ce rușinos e?”

FCSB - Petrolul // FOTO: Cristi Preda ( GSP)

Articol de Adrian Duţă, Carmen Dumitru, Răzvan Petrescu (video)  —  luni, 23 septembrie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, i-a criticat pe Daniel Bîrligea și pe Risto Radunovic după meciul cu Petrolul, scor 1-1.

Bîrligea a debutat la FCSB cu Petrolul, dar a fost schimbat la pauză. Becali a fost nemulțumit de prestația lui, dar a declarat că are mare încredere în fotbalistul pe care a dat 2 milioane de euro.

Latifundiarul l-a criticat și Radunovic, fiindcă a degajat o minge înainte ca Petrolul să ducă mingea în careu și să marcheze. Becali a anunțat că se teme pentru calificarea în play-off în acest sezon, FCSB fiind pe locul 11, cu 10 puncte în 9 meciuri jucate.

Gigi Becali: „Mă gândesc să prind play-off-ul. Îți dai seama ce rușinos e?”

„Nu te joci, că trec etapele. Am ajuns să mă gândesc să intru în play-off. Îți dai seama ce rușinos e? Am pierdut aiurea multe puncte. Intrăm acolo, dar până atunci stau și mă uit la clasament. E obligatorie victoria cu Sepsi”, a declarat Gigi Becali într-o conferință de presă.

Apoi, i-a luat la țintă pe Radunovic și Bîrligea:

„Radunovic, ce dai în ea așa? Trebuia să o oprească și să paseze. Era singur. Dacă nu ții mingea, ăia sunt călare pe tine, ca aseară Man City cu Arsenal. Până la urmă tot a dat gol.

Bîrligea a fost foarte slab la debut, nu mă așteptam să fie așa slab. Nici nu a atins mingea. Hai să vedem, nu după un singur meci. Să îl vedem pe spații, când va juca cu Sepsi. El are nevoie de spații. O să joace și Ștefănescu acum, să îl vedem și pe el”.

CFR și Craiova nu au probleme, nici U Cluj, nici Galați. Au multe puncte. 4 locuri de play-off sunt ocupate. Mai sunt două locuri pe care se bat Dinamo, Petrolul, FCSB, Rapid, Farul, Sepsi. Sunt vreo 6 echipe pe două locuri.
- Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.