Liga 1

Le-a tăiat elanul celor de la Universitatea Craiova: „N-ai cum să vorbești de titlu cu o medie de 1,6 puncte pe meci”

Universitatea Craiova/ Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  luni, 23 septembrie 2024

Sorin Cârțu, fostul președinte de la Universitatea Craiova, nu a vrut să vorbească despre lupta la titlu după început de sezon pe care îl are echipa.

Universitatea Craiova este pe locul patru în campionat cu 16 puncte obținute până acum. Oltenii nu au mai câștigat un meci de patru etape.

Sorin Cârțu: „N-ai cum să vorbești de titlu cu o medie de 1,6 de puncte pe meci”

Sorin Cârțu a declarat că nu se poate să vorbească de lupta la titlu în timp ce echipa are o medie de 1,6 puncte pe meci.

Fostul fotbalist și antrenor este de părere că Universitatea Craiova nu joacă bine nici atunci când este în avantaj.

„Urmează meciuri grele, dar știau ce program au. Sunt 10 etape și 16 puncte, nu mi se pare… E o medie de 1,6 puncte pe meci. Nu-mi vorbiți mie de titlu la o medie de 1,6. N-ai cum să vorbești de titlu cu o medie de 1,6. Eu la modul ăsta fac întotdeauna socotelile.

Sigur că 10 etape înseamnă o treime din sistemul regular, dar vreau mai mult dacă ai acest obiectiv de a câștiga campionatul. Sigur că în momentul în care vin jucători, ai mai mult timp la dispoziție, să vedem.

Poate va fi și inspirație mai multă. Poți să recuperezi, dar să vedem cum jucăm cu handicap dacă noi jucăm prost când suntem cât de cât cu un avantaj sau la egalitate”, a declarat Cârțu, potrivit fanatik.

Clasamentul actual al Superligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.