Liga 1

Louis Munteanu, în club după 0-0 cu Hermannstadt! Ce decizie a luat patronul Nelu Varga

Louis Munteanu, surprins în club după Hermnnstadt – CFR Cluj 0-0 // foto: Imago

Articol de David Marinescu  —  luni, 23 septembrie 2024

Louis Munteanu, atacantul de 22 de ani de la CFR Cluj, se află într-o situație complicată. Adus de la Fiorentina în această vară, fotbalistul a fost surprins petrecând în club după ultimul meci al clujenilor, 0-0 cu Hermannstadt.

UPDATE 15:00 » Ce decizie a luat CFR Cluj în cazul lui Louis Munteanu

Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a reacționat după ce aflat despre ieșirea lui Louis Munteanu. Și spune că nu-l va amenda, pentru că era în timpul liber, dar i-a transmis un ultim avertisment.

„Noi nu avem ce să-i facem lui Louis Munteanu, pentru că jucătorul se afla în timpul lui liber. Nu pot să-i spun nimic. Şi eu ţin mult la disciplină, la fel ca Dan Petrescu.

Dacă a băut 50 de grame de ceva, atunci asta e. Se afla în timpul lui liber. Sigur, nu mi-a căzut bine din punctul de vedere al imaginii clubului. I-am transmis un ultim avertisment”, a spus Nelu Varga pentru sportpesurse.ro.

Louis Munteanu, surprins în club după Hermannstadt – CFR Cluj 0-0

Fotbalistul crescut de Gică Hagi a fost vedeta perioadei de mercato din vară. A fost dorit de FCSB și Rapid, dar CFR Cluj a fost cea care a obținut semnătura lui. Nelu Varga a plătit 2,5 milioane de euro către Fiorentina, iar fotbalistul a fost ademenit cu un salariu de 25.000 de euro pe lună, plus bonusuri.

Iar fotbalistul a avut un start foarte bun: 4 goluri și o pasă decisivă în primele 8 prezențe în tricoul vișiniu. Dar acum ar putea înfrunta primele probleme.

Sâmbătă, în etapa a 10-a din Superligă, Louis Munteanu a fost integralist în partida cu Hermannstadt, 0-0. Nu și-a pus amprenta pe jocul echipei, dar asta nu a părut să-l afecteze prea tare.

Astfel, după ce echipa a ajuns înapoi în Cluj, după miezul nopții, atacantul ar fi decis să iasă în club, unde a petrecut până în jurul orei 05:00 și ar fi consumat băuturi alcoolice, potrivit Fanatik.

Nu e prima astfel de ieșire a lui Louis Munteanu

Atacantul nu se află la prima astfel de escapadă. În martie, după ce a marcat două goluri în victoria Farului cu Rapid, 2-1, Munteanu a sărbătorit alături de prieteni, într-un club din București.

CFR Cluj așteaptă să vadă ce decizie ia în cazul lui Munteanu

Conducerea campioanei încă nu a luat nicio decizie în privința fotbalistului. Șefii urmează să discute cu fotbalistul și cu antrenorul Dan Petrescu pentru a pune cap la cap toate informațiile. Dacă va fi găsit vinovat, fotbalistul va fi amendat conform regulamentului disciplinar impus de Petrescu.

1.800.000 de euroe cota lui Louis Munteanu, potrivit transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.