Campionate

Arteta, făcut praf de o legendă din Premier League: „Arată clasă, antrenorule! Ia-ţi pastilele şi mergi mai departe!”

Mikel Arteta/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 23 septembrie 2024

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost criticat dur de Roy Keane, legenda lui Manchester United. La finalul derby-ului cu Manchester City, scor 2-2, tehnicianul spaniol s-a plâns de arbitraj.

Arteta l-a criticat pe Michael Oliver pentru eliminarea lui Trossard. Belgianul a văzut al doilea galben în prelungirile primei reprize pentru că a lovit nervos mingea care nu se afla în joc. Arsenal a jucat cu om în minus o repriză întreagă și a primit gol la ultima fază.

Arteta a acuzat faptul că Oliver nu i-a dat galben lui Doku, după ce jucătorul lui City făcuse același gest ca Trossard.

Roy Keane: „Arteta nu are clasă”

„Antrenorii vin în fiecare săptămână să ne spună că fiecare decizie este împotriva lor. În sinea lui, Arteta este mulţumit cu un punct. Arată clasă, antrenorule! Ia-ţi pastilele şi mergi mai departe!

Nu ar fi mai bine dacă un antrenor ar veni după un meci să spună că a fost un gest prostesc făcut de jucător şi că merita galbenul? Toţi antrenorii vin în fiecare săptămână să ne spună că nu a fost fault, că nu a fost aşa, că ceva s-a întâmplat cu cinci minute mai devreme”, a declarat Roy Keane, la Sky Sports.

7 titluriîn Premier League a câștigat Roy Keane cu Manchester United

Să fac lucrurile pentru a supraviețui a fost treaba mea. Restul este în afara muncii mele și este deja a doua oară când sa întâmplat în cinci jocuri, ceea ce este foarte, foarte îngrijorător. Vrei să vezi cea mai bună variantă a Premier League. Înainte ca Trossard să lovească mingea, și Doku a făcut același lucru

- Mikel Arteta, antrenor Arsenal

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.