Liga 1

Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”

Gigi Becali

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 23 septembrie 2024

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că a plătit toți banii pentru Marius Ștefănescu, jucătorul transferat de la Sepsi. Recent, Laszlo Dioszegi, acționarul covăsnenilor, a susținut că a primit doar 700.000 de euro de la roș-albaștri.

Dioszegi a declarat că trebuia să primească 1,6 milioane de euro pentru Ștefănescu, 1,3 milioane de euro plus TVA, dar Becali îi livrase doar 700.000. La câteva zile distanță, patronul de la FCSB susține că s-a achitat de datorie.

Gigi Becali: „Azi am plătit tot pentru Ștefănescu, am închis-o cu Dioszegi”

„Nu știu ce a vorbit Dioszegi, dar eu vă anunț că azi (luni) i-am dat toți banii pentru Ștefănescu și am închis-o cu el. Nu mai am să îi dau niciun ban. Voi așa mă știți pe mine? Cui i-am dat eu țepe? Câți bani au încasat patronii ăștia de prin fotbalul românesc de la mine?

Aveam și noi niște calcule făcute, aveam și noi niște bani de încasat, dar i-am dat omului toți banii și cu asta, basta! Nu vreau să mai aud că Dioszegi se plânge că nu i-am făcut plata integral. Gata, azi i-am plătit toți banii!”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.

Ștefănescu a jucat 14 meciuri pentru FCSB de la transferul de la Sepsi, a marcat două goluri și a dat un assist.

Dioszegi: „Întreaga situație cu Ștefănescu m-a durut”

Înainte ca Becali să declare că a plătit tot, Dioszegi s-a plâns în presa maghiară despre faptul că e „nevoit să cerșească banii de la FCSB”.

„Apropo, aş vrea să adaug că, în loc de 1.310.000 de euro plus TVA, adică aproximativ 1,6 milioane de euro, FCSB ne-a transferat doar 700.000, iar acum nu prea ne mai răspund la telefon. Trebuia să primim întreaga sumă pe 10 iulie, însă în momentul de faţă am încasat doar 40%.

Dar sunt convins că va ajunge și restul sumei până pe 15 octombrie pentru că UEFA va verifica participantele în cupele europene, inclulsiv pe FCSB. Dar nu este OK ca banii să vină picătură cu picătură, iar eu să fiu nevoit să cerșesc! Întreaga situaţie cu Ştefănescu m-a durut.

Am crezut că are onoare, credibilitate şi chiar va merge în străinătate, nu la FCSB. Au fost cluburi din liga a doua germană şi franceză interesate de el, însă mi-au spus că nu se apără foarte bine, aşa că nu îl pot cumpăra”, a declarat Dioszegi pentru csakfoci.hu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.