Liga 1

Detalii din vestiar, de ce a scăpat U Cluj victoria printre degete cu juveții: „Aceea a fost greșeala noastră”

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 23 septembrie 2024

Mamadou Thiam, 29 de ani, a dezvăluit ce l-a nemulțumit după remiza cu Universitatea Craiova (1-1), întrucât consideră că acest detaliu a dus la ratarea victoriei, într-un moment foarte bun al alb-negrilor

U Cluj - Universitatea Craiova s-a încheiat 1-1, un rezultat care nu i-a satisfăcut pe ardeleni. Thiam a deschis scorul în prima repriză, după o reluare cu capul, apoi Oshima a egalat, după un șut deviat de Simion.

Până la finalul partidei, Simion și-a trecut în cont o bară, apoi juveții ar fi putut da lovitura la ultima fază, când Gertmonas a scos de sub transversală reluarea cu capul a lui Koljic.

Mamadou Thiam a fost sincer: „I-am lăsat să joace, iar acest lucru a fost greșeala noastră”

Mamadou Thiam a marcat al 3-lea gol de la revenirea pe malul Someșului. Dar francezul nu este mulțumit pe deplin.

„Este un pic de dezamăgire (doar remiză, nu victorie), dar e totuși bine, fiindcă Universitatea Craiova este o echipă bună, care are calitate, așa că trebuie să fim mulțumiți cu această remiză.

I-am lăsat să joace, iar acest lucru a fost o greșeală a noastră. Când ai jucători cu calitate, nu trebuie să-i lași să joace, ci să-i pui sub presiune permanent, ori noi n-am făcut-o. Cu siguranță, nu se va mai repeta acest lucru în viitor”, a comentat atacantul.

14goluri în 42 de meciuri a adunat Thiam pentru U Cluj. Plus 3 assist-uri

Ca atacant, ești întotdeauna fericit când marchezi. Dar când nu câștigi, nu este de ajuns. Rămâne bine pentru moral
Mamadou Thiam, atacant U Cluj

Mamadou Thiam despre ceea ce poate fi numit secretul echipei: „Muncă multă și avem încredere că putem face meciuri mari”

U Cluj continuă să conducă autoritar Liga 1.

„Da, este foarte bine că n-am pierdut în aceste 10 etape. Trebuie să savurăm acest moment, dar să realizăm că nu va fi mereu așa. Să continuăm pe această linie și sperăm că va persista această serie a invincibilității.

Toată țara știe cum este atmosfera pe Cluj Arena, suntem mândri de fanii noștri. Ne dau încredere la fiecare meci.

Da, nu există meciuri ușoare. Doar tu, ca jucător, îți poți face meciul ușor. Trebuie să ne respectăm oponentul, să intrăm cu mentalitate bună pe teren și să ne facem treaba.

Nu există un secret al acestui start bun de campionat. Este doar muncă și să credem că putem realiza lucruri mari. Avem fotbaliști buni, o echipă bună. Forța noastră constă în echipă. Suntem o familie”, a mai spus fotbalistul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.