Liga 1

Adrian Porumboiu, avertisment pentru Șucu: „Să nu fie prost ca mine, să piardă banii!”

Adrian Porumboiu

Articol de Laura Șoica  —  luni, 23 septembrie 2024

Adrian Porumboiu (74 de ani) este de părere că Rapid o să câștige titlul într-un an sau doi cu Dan Șucu patron.

În timp ce îi compara pe Gigi Becali cu Dan Șucu, Adrian Porumboiu a vorbit și despre echipele pe care aceștia le patronează.

Adrian Porumboiu, despre Rapid: „Într-un an, doi vor lua titlul cu Șucu”

Fostul arbitru a declarat că în următorii ani Rapid o să câștige campionatul cu Șucu patron. Porumboiu l-a sfătuit pe patronul giuleștenilor să nu piardă banii, așa cum a făcut-o el.

Rapid a câștigat de 3 ori campionatul în România. Trofeele câștigate au fost în sezoanele 1966/1967, 1998/1999 și 2002/2003.

„Sunt total diferiți, nu au puncte comune. Sunt piese diferite pe o tablă de șah, nu știi când joacă mai bine: cu pionul sau mai bine cu nebunul. Va fi o luptă, sunt două cluburi de tradiție, cu suporteri, care au tot ce le trebuie.

Sunt două cluburi cu o istorie destul de bogată, vedeți ce galerii au. Plusul se va cuantifica în doi, trei ani de zile. Șucu e de doi ani la Rapid, Gigi e de o veșnicie. Într-un an, doi vor lua titlul cu Șucu. Șucu bagă mâna în buzunar. O singură treabă, să nu fie prost ca mine și să piardă banii!”, a spus Adrian Porumboiu, conform fanatik.

În acest moment, niciuna dintre cele două echipe nu este în campionat acolo unde și-ar fi dorit. FCSB este pe locul 11 în clasament, iar Rapid este pe 13. Giuleștenii au 9 puncte, iar roș-albaștrii au cu unul mai mult.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.