Liga 1

Dinamo a pus ochii pe revelația din Superligă » Andrei Nicolescu: „E un jucător interesant”

Andrei Nicolescu

Articol de Laura Șoica  —  luni, 23 septembrie 2024

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a declarat că Mihnea Rădulescu (19 ani), extrema dreapta de la Petrolul, este un jucător interesant.

Mihnea Rădulescu s-a făcut remarcat în acest sezon din Superligă, după ce a reușit să marcheze deja 2 goluri pentru Petrolul.

În sezonul precedent, Rădulescu a jucat 11 meciuri pentru ploieșteni, însă nu a reușit să marcheze niciun gol. Acesta a fost împrumutat la Gloria Buzău cinci luni, iar în Liga 2 a marcat trei goluri în 11 meciuri jucate.

Andrei Nicolescu, despre Mihnea Rădulescu: „E un jucător interesant”

Andrei Nicolescu a declarat că extrema dreapta este un jucător interesant și arată foarte bine. Totuși, oficialul e la Dinamo nu a vrut să confirme dacă îl dorește pe Rădulescu.

„Pe puncte, v-am mai spus, subiectiv, eu zic că puteam avea mai multe puncte, dar ca nivel de exprimare suntem bine. Suntem în așteptările noastre.

E un jucător interesant (n.r. – despre un posibil interes pentru Mihnea Rădulescu, de la Petrolul). Nu știm situația lui, dar e un jucător foarte interesant. Arată bine, vă pot confirma asta. Nu vreau să merg mai departe cu discuția. Vreau doar să vă confirm că Mihnea e un jucător de perspectivă și un jucător foarte interesant”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit fanatik.

Mihnea Rădulescu/ Foto: Imago Images

Jucătorul de 19 ani este cotat cu 300.000 de euro pe Transfermarkt. Până acum, de la început carierei, fotbalistul a jucat doar la Petrolul și Gloria Buzău.

Contractul lui Mihnea Rădulescu cu Petrolul expiră în iulie 2029.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.