Altele

Canotorii Maria și Florin Lehaci, nunta anului în sportul românesc » Imagini minunate de la ceremonia tradițională din Bucovina

+21 Foto
FOTO: Instagram @Maria Lehaci

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 23 septembrie 2024

Canotorii Maria şi Florin Lehaci s-au cununat religios în weekendul care tocmai a trecut, un eveniment emoționant desfășurat acasă, în Bucovina.

Maria și Florin și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile în 2023. În weekend a venit și celălalt moment emoționant, cununia religioasă. Cei doi mari campioni ai canotajului românesc au avut aproape familiile și prietenii. Federația de Canotaj a publicat imagini de la eveniment.

GALERIE FOTO. Maria și Florin Lehaci s-au căsătorit religios în Bucovina

Campionii noștri, Maria și Florin Lehaci, și-au unit destinele în acest weekend, în cadrul unei ceremonii religioase deosebite, desfășurată în Bucovina. Le-au fost alături, în această zi specială, familia, prietenii și colegii din canotaj. Pentru ei, performanța se face în familie! Le urăm "Casă de piatră" și o viață plină de iubire și succes pe toate planurile!

- Federatia Română de Canotaj

Maria Lehaci, în vârstă de 25 de ani, este proaspăt campioană olimpică la Paris, cu barca de 8+1. Cu același echipaj a obținut medalii de aur și la Campionatele Mondiale, în 2022 și 2023, dar și la Europenele din 2018, 2020, 2021, 2023 și 2024.

Florin Lehaci, tot 25 de ani, are 3 medalii de argint la Campionatele Europene, cu barca masculină de 8+1. Are medalii continentale și în proba de dublu rame, dar și la patru rame.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.