Tenis

Decizia luată de Rafael Nadal în cazul turneului final al Cupei Davis

Rafael Nadal, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  luni, 23 septembrie 2024

Rafael Nadal va face parte din echipa Spaniei la turneul final al Cupei Davis. Această competiție va avea loc în perioada 19-24 noiembrie, la Malaga. Este un anunț care îi va bucura enorm pe iubitorii tenisului din Spania.

Spania s-a calificat la turneul final al Cupei Davis, după ce a fost condusă de Carlos Alcaraz, numărul 3 mondial. Nadal a fost inclus în echipa Spaniei pentru duelurile de foc de la finalul lunii noiembrie.

Rafael Nadal va face parte din echipa Spaniei în Cupa Davis

Carlos Ferrer, căpitanul nejucător al Spaniei, a anunțat componența echipei care va reprezenta Spania. Printre jucătorii selecționați se numără inclusiv marele Rafael Nadal. Tenismenul spaniol a fost puternic afectat de accidentări în ultimii ani.

Carlos Alcaraz, Roberto Bautista, Pablo Carreno, Marcel Granollers şi Rafael Nadal sunt jucătorii pe care va conta Spania la turneul final din Cupa Davis. Spania a câștigat ultima oară acest trofeu în anul 2019.

„Sunt foarte încântat să-l am pe Rafa și sunt foarte mândru de această echipă și de ceea ce s-a realizat până acum. Sper să putem oferi o mare bucurie la Malaga. Am vorbit cu el și mi-a spus deja cât de nerăbdător era să fie acolo”, a declarat Carlos Ferrer, potrivit as.com.

Spania se va duela cu Olanda în faza sferturilor de finală. În cazul unui succes, ibericii se vor lupta cu Germania sau Canada. O finală cu Italia lui Jannik Sinner ar putea fi de vis.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.