Liga 1

Ce făcea Șumudică la Clinceni, fix înaintea fluierului de start din Slobozia - Rapid » Cum au reacționat ultrașii disidenți din „Original”

+6 Foto
Suporterii Rapidului l-au ovaționat pe antrenorul Marius Șumudică (53 de ani) înaintea meciului cu Unirea Slobozia, din runda cu numărul #10 din Superliga.

Articol de Ionuţ Iordache, Remus Dinu  —  luni, 23 septembrie 2024

Marius Șumudică (53 de ani) s-a dat în spectacol înaintea meciului Unirea Slobozia - Rapid, programat la Clinceni, în runda cu numărul #10 din Superliga.

Fanii giuleșteni au luat cu asalt stadionul din Clinceni pentru al 4-lea meci al Rapidului de la venirea lui Șumudică. Aproximativ 3.500 de susținători ai bucureștenilor au fost prezenți la stadion, cea mai mare deplasare a stagiunii.

GALERIE FOTO. Imagini cu Marius Șumudică înainte de startul meciului Unirea Slobozia - Rapid

Ultrașii din peluză au scandat numele lui Marius Șumudică. Antrenorul a mers să-i salute pe cei din Peluza Nord, apoi a fost prezent în momentul în care aceștia l-au invitat să scandeze trivialități la adresa rivalei.

Urările de „dulce" nu s-au oprit aici, au continuat alături de suporterii de la Tribuna a II-a. Șumi a lăsat diplomația deoparte și a scandat și alături de aceștia. Singurii care l-au ignorat au fost cei din „Original", situații undeva în colțul de la tribuna respectivă. Aceștia au refuzat să scandeze alături de Șumudică, chiar dacă antrenorul a gesticulat în direcția acestora.

Grupul de ultrași disidenți a părăsit recent Peluza Nord.

Șumudică nu s-a oprit aici. I-a îndemnat pe suporteri să cânte mai tare, făcându-le semn că nu îi aude.

Suporterii Rapidului au creat o atmosferă spectaculoasă în startul meciului. Răspândiți în tot stadionul, aceștia au ridicat fularele și au cântat celebrul „Suntem peste tot acasă”, imnul clubului giuleștean.

Fotbaliștii au răspuns cu aceeași măsură, ratând două ocazii rarisime în primele 120 de secunde ale partidei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.