Liga 1

Golul caraghios primit de Rapid a declanșat haosul la Clinceni » Probleme în mai multe sectoare ale stadionului

+16 Foto
Fotbaliștii Unirii, udați de suporterii rapidiști / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)

Articol de Ionuţ Iordache, Remus Dinu, Romeo Ene  —  luni, 23 septembrie 2024

Rapid a început mai bine duelul cu Unirea Slobozia, de la Clinceni. Giuleștenii și-au creat numeroase ocazii în startul partidei, iar Rareș Pop (19 ani) a deschis scorul în minutul 24. Bucuria nu a durat mult pentru rapidiști întrucât Dmytro Pospelov (32 de ani), fundașul-golgheter de la Unirea Slobozia, a restabilit egalitatea.

Ucraineanul a înscris în minutul 31, în urma unui corner. Apărarea rapidistă a dormit, s-a apărat caraghios, iar ialomițenii au restabilit egalitatea.

FOTO. Golul lui Pospelov i-a iritat pe suporterii Rapidului

+16 Foto
Fotbaliștii Unirii, udați de suporterii rapidiști / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)

Ovidiu Perianu (22 de ani) a executat lovitura de la colțul terenului. Balonul s-a plimbat prin careu, nu a fost atins de niciunul dintre cei 4 jucători rapidiști. Aceștia au dat pe lângă minge, s-au ferit, iar Pospelov l-a executat din prima pe Benjamin Siegrist (32 de ani).

A fost al 5-lea gol pe care fundașul central ucrainean l-a marcat în acest sezon. Este al doilea golgheter din Superliga, la egalitate cu Astrit Selmani și Dan Nistor. Doar Alexandru Mitriță a înscris mai multe goluri (6).

A fost debandadă în toată regula după golul Sloboziei. Sus, la tribuna oficială, golul Unirii s-a celebrat vocal, cu pumni ridicați în aer și urale. Suporteri raidiști care au „arestat" și o parte din masa presei au reacționat vehement, au început sa înjure și să gesticulează amenințător spre lojă și spre cei care s-au bucurat la gol.

Reacția ostilă a fanilor giuleșteni, după golul egalizator al Sloboziei / FOTO: GSP.ro

Din acel moment, a devenit riscant pentru puținii susținătorii ai Unirii să se mai bucure la realizările echipei lui Mihalcea. Unul dintre ei chiar și-a acoperit tricoul cu Unirea, de teamă să nu fie reperat de giuleșteni. A fost și un efect al deciziei hazardate a gazdelor de a permite accesul suporterilor rapidiști „la liber", în toată arena.

Probleme au fost și în spatele porții Rapidului. Fotbaliștii Unirii au fost stropiți cu apă de suporterii aflați în acea zonă, în momentul în care sărbătoreau reușita.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.