Liga 1

Becali a ales » Cine îl înlocuiește pe Ngezana în Superligă

Ngezana / Foto: Imago

Articol de Laura Șoica  —  marţi, 24 septembrie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit cine îl va înlocui pe fundașul Siyabonga Ngezana (27 de ani), după accidentarea acestuia.

Mihai Stoica a anunțat, în urmă cu o zi, că Ngezana s-a accidentat și o să lipsească aproximativ o lună.

Într-un caz normal, stuația ar fi fost simplă pentru FCSB, cu Mihai Popescu înlocuitor, însă fostul jucător de la Farul este suspendat două etapa în Superligă, după ce a primit un cartonaș roșu în meciul cu Petrolul, scor 1-1.

Becali: „Nu ne încurcă absența lui Ngezana, dar suntem mai slabi fără el”

Becali a dezvăluit că în Europa o să îl folosească pe Mihai Popescu, iar în Superligă pe Chiricheș.

Principalul motiv pentru care Mihai Popescu a ajuns la FCSB este că patronul nu era mulțumit de prestațiile Vlad Chiricheș, iar într-un meci a preferat să îl folosească pe Lixandru pe postul de fundaș central, chiar dacă acesta era mijlocaș.

Dar acum și Lixandru este incert după o accidentare și nu a putut juca ultimele două meciuri, așa că Gigi Becali trebuie să apeleze din nou la serviciile lui Vlad.

„Nu cunosc Riga, jucăm acasă și trebuie să câștigăm. Nu ne încurcă absența lui Ngezana, dar suntem mai slabi fără el. Poate să joace Popescu cu Chiricheș. Popescu o să fie suspendat în campionat și o să joace Chiricheș”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.

Următorul meci pentru FCSB este pe data de 29 septembrie împotriva celor de la Sepsi.

Mihai Stoica a declarat că Ngezana poate reveni cel mai devreme la derby-ul cu Dinamo, care va fi în weekend-ul 18-21 octombrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.