Liga 2

Fostul jucător de la FCSB și Dinamo a fost prezentat la a treia echipă din ultimul an: „Bine ai venit!”

Iulian Roșu (dreapta), foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  marți, 24 septembrie 2024

Iulian Roșu (30 de ani) și-a găsit rapid echipă după despărțirea de Concordia Chiajna. Fostul jucător de la FCSB, Rapid și Dinamo a fost prezentat la Chindia Târgoviște, locul 18 din Liga 2, cu 6 puncte acumulate după primele 7 etape.

Este a doua experiență din eșalonul secund în acest sezon pentru Roșu. El a jucat 5 meciuri pentru Concordia Chiajna, formație de care s-a despărțit în urmă cu două săptămâni. A evoluat ultima oară pe 31 august, atunci când Concordia a învins-o pe teren propriu pe Câmpulung.

Iulian Roșu a semnat cu Chindia Târgoviște

Bine ai venit, Iulian Roșu!

Ultima dată la Concordia Chiajna, Iulian Roșu a mai jucat la echipe precum Steaua București (n.r. - FCSB), FC Clinceni, Rapid, Astra Giurgiu, Poli Timișoara, Poli Iași, Gloria Buzău, FC Brașov, Dinamo.

De asemenea, Iulian a jucat pentru naționalele de juniori (U17, U19) ale României.

Mult succes la Chindia Târgovişte

- comunicat AFC Chindia Oficial

Iulian Roșu a semnat cu Chindia Târgoviște, foto: Facebook AFC Chindia Oficial

Este un pas în spate pentru mijlocaș în contextul în care Chindia Târgoviște se află doar pe locul 18 în Liga 2, cu 6 puncte acumulate după 7 meciuri. Dâmbovițenii traversează o perioadă extrem de complicată și au 3 eșecuri consecutive.

În ultimul meci din campionat, Chindia a pierdut pe teren propriu cu Ceahlăul, scor 0-1. Roșu ar putea debuta pentru noua echipă sâmbătă, 28 septembrie, atunci când Chindia se deplasează pe terenul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu.

Iulian a fost o piesă importantă în sezonul promovării lui Dinamo, cu 19 apariții în Liga 2 și în barajul de promovare, dar în sezonul trecut nu a mai primit multe șanse, bifând numai 10 apariții în Cupă și campionat, un total de 330 de minute de jucate. În 2024 nu a făcut parte din lotul echipei la niciun meci.

La o zi după despărțirea de „câini”, Roșu a mers la Concordia Chiajna, pentru care a bifat 15 meciuri.

FCSB, Clinceni, Rapid, Astra, Poli Timișoara, Satu Mare, Sportul Snagov, Gloria Buzău, FC Brașov, Metaloglobus, Dinamo și Chiajna sunt echipele pentru care a evoluat Iulian Roșu de-a lungul carierei.

100.000 de euroe cota lui Iulian Roșu, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.