Stranieri

Ianis Hagi a dat recital în fața amatorilor » Integralist, cu numărul 10 pe tricou, MVP la Rangers B

+6 Foto
Ianis Hagi, foto: X Rangers B & Academy

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 24 septembrie 2024

Ianis Hagi (25 de ani) a reușit o „dublă” și o pasă de gol pentru echipa a doua a lui Rangers, în liga a 5-a din Scoția, Lowland Football League. Mijlocașul român a fost decisiv în meciul pe care echipa lui l-a câștigat cu Huddersfield U21, scor 3-2.

Trimis la echipa a doua, fiul „Regelui” i-a dat replica în mod indirect antrenorului Philippe Clement. Acesta a oferit un assist și a înscris o „dublă” spectaculoasă cu amatorii din Scoția. Ianis Hagi a purtat tricoul cu numărul 10 și a fost cel mai bun jucător al echipei sale.

FOTO. Ianis Hagi a făcut spectacol cu amatorii în Scoția

+6 Foto
Ianis Hagi, „dublă” pentru Rangers B, foto: X Rangers B & Academy

„Ianis Hagi a evoluat într-o poziție mai avansată, misiunea sa fiind să susțină un trio ofensiv alcătuit din Archie Stevens, Findlay Curtis și Chris Eadie”, a scris site-ul oficial al lui Rangers, înaintea duelului.

Mijlocașul și-a pus amprenta imediat pe jocul lui Glasgow Rangers B. Scoțienii au deschis scorul în minutul 31. Hutton l-a găsit în careu pe Hagi. Acesta a centrat în careu, iar Findlay l-a executat pe portarul advers.

Bucuria n-a durat mult pentru Rangers B, care s-a văzut egalată două minute mai târziu. În minutul 41 deziluzia a fost completă pentru Ianis&Co. Huddersfield U21 a întors rezultatul.

Ianis Hagi a ieșit la rampă în repriza a doua la Rangers B

În minutul 50, Ianis a expediat un șut cu efect de la marginea careului, respins de portarul oaspeților. Hagi a fost cel mai periculos om al gazdelor în repriza a doua. În minutul 66 a mai trimis un șut violent, puțin pe lângă poartă.

În minutul 77, Ianis a executat superb o lovitură liberă și i-a adus egalarea lui Rangers B. Apoi, chiar în minutul 90, a realizat „dubla”, după un șut puternic, pe jos, care a prins efect și l-a învins pe portarul lui Huddersfield U21.

S-a terminat 3-2 pentru Rangers, iar Ianis Hagi a fost de departe MVP-ul partidei. Ultimul meci jucat de Ianis Hagi pentru Rangers B avusese loc pe 19 august, contra celor de la Blackburn Rovers (2-6).

2 milioane de euroe cota lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.