Cupa Romaniei

Tragerea la sorți pentru grupele Cupei României » Intră în competiție granzii Superligii

Cupa României / Sursă foto: GSP

Articol de Laura Șoica  —  marţi, 24 septembrie 2024

Miercuri, de la ora 12:00, are loc tragerea la sorți pentru grupele Cupei României. Vor participa 24 de echipe, 16 venite din play-off și primele 8 echipe din Superliga în sezonul trecut.

Tragerea la sorți va fi liveTEXT pe GSP și transmisă pe pagina de Facebook a Cupei României și pe Canalul de YouTube al FRF-ului. Evenimentul va avea loc la Casa Fotbalului.

Tragerea la sorți pentru grupe Cupei României. Live miercuri de la 12:00

Vor exista 4 grupe de câte 6 echipe. Cluburile vor fi împărțite în 3 urne valorice, iar în fiecare grupă vor fi câte două echipe din fiecare urnă.

Toate echipele vor juca 3 meciuri în grupă: unul cu o echipă din prima urnă, unul cu o echipa din urna 2 și unul cu o echipă din urna 3.

Meciurile se vor juca pe terenului echipei mai slabe. De exemplu, meciul dintre o echipă din urna 1 și una din urna 2 se va juca acasă la echipa din urna 2.

Un meci între două echipe din prima urnă se va juca acasa la cea extrasa prima la tragere.

Când se vor înfrunta 2 echipe din urna 2, se va juca pe terenul celei care s-a clasat mai prost în sezonul trecut. La fel și în cazul celor din urna 3.

Urnele pentru tragerea la sorți

URNA 1: FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Farul Constanța, Sepsi OSK, FC Rapid 1923, UTA Arad, Oțelul Galați;
URNA 2: AFC Hermannstadt, ACS Petrolul 52, Politehnica Iași, Dinamo, FC Botoșani, AFK Csikszereda, ACSM Reșița, Ceahlăul Piatra Neamț;
URNA 3: Campionii FC Argeș, Metalul Buzău, CS Afumați, SCM Râmnicu Vâlcea, Unirea Ungheni, FC Agricola Borcea, CSM Unirea Alba Iulia, CS Sănătatea Servicii Publice.

Urnele pentru grupele Cupei României. Foto: FRF
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.