Liga 2

Rezultatul mare obținut în etapa trecută i-a convins! Antrenorul din Liga 2, confirmat de conducere

Rareș Forika rămâne pe banca lui CSM Focșani și pentru meciul următor din Liga 2. Foto: Facebook @CSM Focșani 2007 oficial

Articol de Ionel Luţan  —  marți, 24 septembrie 2024

CSM Focșani rămânea fără antrenor principal după plecarea lui Călin Moldovan în urma eșecului cu Steaua, 0-1. La cârma echipei a rămas, interimar, secundul Rareș Forika care a adus, alături de jucători, o remiză neașteptată, pe teren propriu, cu FCU 1948 Craiova, 1-1.

Focșănenii au avansat, după plecarea lui Moldovan, o listă care a cuprins multe nume cunoscute la capitolul antrenori precum Bogdan Andone, ajuns la FC Argeș, Andrei Prepeliță sau Eric Lincar.

Rareș Forika rămâne și pentru meciul următor din Liga 2

„Forika are încredere din partea noastră. Rămâne în continuare să conducă formația și pentru meciul următor”, au anunțat conducătorii echipei din Focșani.

CSM Focșani joacă, în runda următoare, tot pe teren propriu, cu FC Bihor, sâmbătă, de la ora 11:00.

CSM Focșani a scos o remiză neașteptată, pe teren propriu, cu FCU 1948 Craiova, 1-1. Foto: Facebook @CSM Focșani 2007 oficial

Robert Enache, într-un picior pe teren în meciul cu FCU Craiova

Jucătorii de la CSM Focșani au strâns rândurile, într-o situație delicată în clasament, ieșind cu bine din confruntarea cu oltenii lui Adrian Mititelu. Relevant, din acest punct de vedere, este efortul generos depus de mijlocașul de 21 de ani Robert Enache.

Tânărul jucător împrumutat de Petrolul care a fost determinant, în drumul către promovarea focșănenilor în Liga a II-a a evoluat, practic, în repriza a doua, într-un picior, revenind pe gazon nerefăcut complet după o accidentare pentru a ajuta, și în aceste condiții, echipa sa. Enache a avut câteva realizări deosebite printre care și faza în urma căreia Denis Brânzan a egalat situația pentru focșăneni.

Rareș Forika, după remiza nesperată obținută cu FCU Craiova: „Ne-au tratat de sus și au plătit pentru asta”

Rareș Forika (42 de ani), antrenorul interimar de la CSM Focșani, a avut câteva declarații interesante, după remiza FCU Craiova, scor 1-1.

„Mă bucur că am debutat cu un rezultat bun și important contra unei echipe cu pretenții la promovare, unul dintre cei mai buni adversari ai campionatului. Cei de la Craiova cred că ne-au tratat de sus și au plătit scump pentru asta. Noi veneam după cinci înfrângeri consecutive în campionat și eu spun că doar neșansa a făcut să nu avem o zestre mai mare de puncte până acum. Pot spune că am făcut un meci foarte bun”, a declarat Forika, pentru Liga2.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.