Campionate

Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”

Aleksandar Stanojevic

Articol de Laura Șoica  —  marţi, 24 septembrie 2024

Ultrașii de la Partizan l-au rănit pe antrenorul Aleksandar Stanojevic (50 de ani) după înfrângerea rușinoasă cu Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4. Tehnicianul a demisionat după acest incident.

În runda 9 din campionatul Serbiei, Partizan a pierdut derby-ul cu Steaua, scor 0-4. Aceasta a fost cea de-a doua înfrângere consecutivă pentru echipă, fapt care a stârnit furia ultrașilor.

Antrenorul lui Partizan, rănit de ultrașii echipei în zona vestiarelor, după derby-ul cu Steaua Roșie Belgrad

Aleksandar Stanojević/ Foto: Sportal.rs

După umilința cu marea rivală, ultrașii luiPartizanau spart geamurile de la vestiar. Cioburile l-au tăiat pe Stanojevic pe față și pe cap, iar acesta s-a prezentat la conferință bandajat.

În timpul discursului, acesta a povestit ce s-a întâmplat. „Fanii furioși au spart vestiarul și am fost atins de cioburi, nimic mai mult nu s-a întâmplat. Nu e cazul să facem o dramă din asta”, a declarat Stanojevic, potrivit Sportal.rs.

Acesta a spus și ce i-au strigat agresorii, în timp ce a început să lăcrimeze. „Mi-au spus să plec, foarte bine. Dar apoi au strigat faptul că am vândut clubul. Nu e cazul de așa ceva. Cum adică am vândut clubul? Nu fug de responsabilitate. Cui m-am vândut eu?”, a spus Stanojevic în lacrimi, apoi a plecat plecat de la conferința de presă, conform sursei citate.

Aleksandar Stanojevic

A doua zi după marea umilință suferită de Partizan cu Steaua Roșie Belgrad, Stanojevic și-a depus demisia. Acesta a fost extrem de afectat de comportamentul huliganic al ultrașilor lui Partizan. Potrivit presei din Serbia, conducerea clubului încă nu i-a acceptat demisia lui Stanojevic și rămâne de văzut dacă acesta va pleca de la echipă.

Partizan are un început prost de sezon și e pe locul 9 în Serbia. Are 11 puncte, exact jumătate cât rivala Steaua Roșie Belgrad. Alb-negrii au 4 meciuri la rând fără victorie. Înainte de eșecul cu roș-albii, Partizan a pierdut cu OFK Beograd, scor 2-3, și a remizat cu Vojvodina și Novi Beograd, 0-0 de fiecare dată.

Steaua Roșie e prima în Serbia, cu 22 de puncte în 8 meciuri jucate. E neînvinsă, are 7 victorii și un egal. În plus, e calificată și în Champions League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.