Liga 1

Mircea Rednic i-a dat replica lui Meszar, după intervenția de la GSP Live: „De aia e U Cluj pe primul loc”

Mircea Rednic, foto: Facebook UTA Arad

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 24 septembrie 2024

Mircea Rednic (62 de ani), tehnicianul celor de la UTA Arad, i-a răspuns lui Alexandru Meszar, cel care a intrat la GSP Live în această dimineață și a explicat faptul că 50% din transferuri nu sunt reușite.

„Puriul” a ținut să precizeze faptul că nu el face transferurile, deși are ultimul cuvânt. Clubul își dă acordul pentru fiecare jucător legitimat. Rednic a făcut și o dezvăluire interesantă în cadrul aceleiași intervenții. UTA l-a dorit foarte mult pe atacantul lui FCU Craiova, Vladislav Blănuță (22 de ani), însă acesta, precum Răzvan Oaidă (26 de ani), a ajuns la Universitatea Cluj.

Rednic i-a răspuns lui Meszar și e frustrat: „Mi-e ciudă”

„Puriul” a explicat faptul că UTA nu se poate lupta cu U Cluj în acest moment. De altfel, unii jucătorii transferați de UTA n-au avut timpul necesar pentru a confirma.

„Nu eu fac transferurile. Nu aduc niciun jucător fără acordul clubului. Sigur, eu am ultimul cuvânt. A subliniat acest procentaj de 50 la sută pentru că s-a referit la jucătorii care au venit foarte târziu şi n-au avut încă timp să demonstreze. Şi Costache, şi Cîmpanu e clar că au calităţi, dar fizic ei nu duc mai mult de o repriză. Prin antrenamente putem să-i aducem la forma lor.

La Oaidă a fost vorba de bani. Că îl auzeam şi pe Chipciu… că ei sunt o echipă fără bani. Oaidă s-a dus la un salariu mare la U Cluj şi la bani la semnătură. Au salarii foarte mari acolo, pentru că au posibilităţi, au sponsori, au Primăria, au alte condiţii.

Şi nu e vorba doar despre Oaidă, mă refer şi la Blănuţă. Eu am vorbit cu Adrian Mititelu pentru Blănuţă, dar jucătorul a preferat să meargă tot la U Cluj. De aia sunt pe primul loc.

La noi, la Arad, Primăria ne dă 900.000 de euro şi ne ia 1,5 milioane de euro. Cu o mână ne dă, cu alta ne ia. Şi jucătorii pe care i-am avut anul trecut tot așa… au plecat la bani mai mulţi. De aia şi spun, Neluţu Sabău e prietenul meu, dar mi-e ciudă. Jucătorii pe care i-am vrut eu mi i-a luat el”, a explicat Mircea Rednic, pentru Sport pe Surse.

Duminică, UTA a înregistrat a 6-a remiză din 6 jocuri disputate la Arad, 0-0 cu Poli Iași. Echipa antrenată de Mircea Rednic are un start slab de sezon și ocupă momentan doar o poziție de baraj.

Tot am adus, dar poate n-am reușit să aducem exact ce trebuia. Nu ne lăudăm cu acest mercato, a venit un număr mare de jucători, dar procentajul de reușită n-a atins 70-80%, doar 50%. Dar și cei care n-au confirmat mai au timp, și sperăm să ajungem la 70-80%.

- Alexandru Meszar, la GSP Live

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.