Liga 1

Viorel Moldovan a dezvăluit care este jucătorul lui preferat de la Rapid: „Nu vă ascund, este feblețea mea!”

Viorel Moldovan (52 de ani), președintele de la Rapid, a declarat că Rareș Pop (19), cel care a adus victoria giuleștenilor în meciul cu Unirea Slobozia, scor 2-1, este feblețea lui.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marți, 24 septembrie 2024

Viorel Moldovan (52 de ani), președintele de la Rapid, a declarat că Rareș Pop (19), cel care a adus victoria giuleștenilor în meciul cu Unirea Slobozia, scor 2-1, este feblețea lui.

Viorel Moldovan a fost întrebat când vor putea fi văzuți pe teren Clinton N'jie și Aaron Boupendza, cele mai importante nume venite în Giulești în această vară. Președintele clubului a transmis că nu știe cât va mai dura până când cei doi vor obține permisul de muncă.

Apoi, a spus cum vor gestiona rapidiștii faptul că N'jie și Rareș Pop joacă pe același post, cel de extremă dreapta. Spune că fotbalistul din Camerun poate juca pe orice poziție din spatele atacantului într-un sistem 4-2-3-1.

Viorel Moldovan: „Nu vă ascund, Rareș Pop este feblețea mea”

„S-au făcut procedurile necesare (n.r. pentru Njie și Boupendza). Am aplicat și așteptăm. Procesul e în derulare, amândoi au nevoie să primească dreptul de muncă. Nu pot să spun cât va mai dura, vom vedea. Până la urmă, e bine să ai concurență, e benefică, iar o echipă mare se vede după banca de rezerve.

În 4-2-3-1, N'jie poate juca pe orice post în spatele atacantului. Avem un antrenor care va decide. Îi va antrena și va cunoaște forma de moment a fiecărui jucător. Rareș Pop și Claudiu Petrila sunt niște jucători foarte importanți. Claudiu a fost jucătorul care a făcut diferența în momentele decisive. A avut un aport important în aduncarea acestor puncte.

Nu ascund că Rareș este feblețea mea, mi-a plăcut foarte mult de când era la Arad. Este un băiat cuminte, educat, la facultate. Este la ASE, la zi. Este un produs de viitor al fotbalului românesc”, a spus Viorel Moldovan, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Viorel Molovan, despre meciul cu Unirea Slobozia: „Era un deja-vu”

„Era un deja-vu, parcă am mai trăit astfel de momente la Rapid și ca jucător, și ca antrenor, acum și din perspectiva conducătorului. Nu reușeam să marcăm și îmi era frică că adversarul va marca la prima intrare în careu. Nu a fost chiar așa, am deschis scorul, dar adversarul tot a marcat la prima fază.

Nu știu dacă este o eliberare. Într-un context normal, această victorie era una normală, mai ales împotriva Sloboziei, o nou-promovată.

Dar dacă ne gândim la context, putem să spunem că este o victorie importantă. A fost cel mai bun joc din acest sezon. Înaintea acestui joc, conform statisticilor, călcam careul advers mai răruț. Acum am mai mărit acel procentaj.

Important este să o legăm cu un rezultat pozitiv cu Galațiul sâmbătă. Avem nevoie de puncte pentru a fi în primele 6 echipe. Eu nu l-am auzit pe Șumudică zicând că un punct cu Galați este bun. Este o echipă pe care o desfaci destul de greu. E o echipă agresivă. O echipă care e pe val, în frunte, a început foarte bine sezonul și confirmă acest lucru. Și anul trecut ne-au pus în dificultate, dar a reușit să câștigăm.

Poate Marius a spus asta pentru a luat din presiunea jucătorilor, ținând cont că nu am câștigat pe teren propriu de foarte mult timp. Vrem să câștigăm acasă. Orice punct e e foarte important. Am făcut foarte multe egaluri, eu nu mi-aș dori egal în acest meci”, a mai spus Moldovan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.