Liga 1

Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului

Mircea Rednic (centru), medicul Cristian Dină (dreapta)

Articol de David Marinescu  —  marți, 24 septembrie 2024

Mircea Rednic (62 de ani), antrenorul celor de la UTA Arad, s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași, scor 0-0, din runda #10 din Superliga. Astăzi a suferit o intervenție medicală. I-au fost montate două stenturi la inimă, potrivit Sport Arad.

Lui Mircea Rednic i s-a făcut rău la finalul meciului disputat luni, 23 septembrie, și a ajuns la Serviciul de Urgențe de la Spitalul Clinic Județean Arad.

Mircea Rednic, operat de urgență la inimă

Acolo, antrenorul a fost supus unei serii de investigații. A plecat pe semnătură acasă, notează sursa citată, iar astăzi a revenit pentru a fi operat de medicul Cristian Dină.

Același medic l-a operat la inimă pe Rednic și în urmă cu un an, după o victorie împotriva celor de la FCSB (3-1).

Jurnaliștii arădeni susțin că antrenorului i-au fost montate două noi stenturi la inimă. În acest moment, Mircea Rednic se simte bine, dar va mai rămâne câteva ore sub observația medicilor.

Rednic are probleme și pe plan sportiv

La UTA nu este liniște nici pe plan sportiv. Evident, problemele fotbalistice pălesc în fața celor de sănătate, dar Mircea Rednic și Alexandru Meszar au avut un schimb de replici de la distanță. Conducătorul de facto al clubului a intervenit la GSP Live și s-a plâns de multe transferuri nereușite. Rednic i-a dat replica:

Nu eu fac transferurile. Nu aduc niciun jucător fără acordul clubului. Sigur, eu am ultimul cuvânt. A subliniat acest procentaj de 50 la sută pentru că s-a referit la jucătorii care au venit foarte târziu şi n-au avut încă timp să demonstreze. Şi Costache, şi Cîmpanu e clar că au calităţi, dar fizic ei nu duc mai mult de o repriză. Prin antrenamente putem să-i aducem la forma lor.

La Oaidă a fost vorba de bani. Că îl auzeam şi pe Chipciu… că ei sunt o echipă fără bani. Oaidă s-a dus la un salariu mare la U Cluj şi la bani la semnătură. Au salarii foarte mari acolo, pentru că au posibilităţi, au sponsori, au Primăria, au alte condiţii.Şi nu e vorba doar despre Oaidă, mă refer şi la Blănuţă. Eu am vorbit cu Adrian Mititelu pentru Blănuţă, dar jucătorul a preferat să meargă tot la U Cluj. 

De aia sunt pe primul loc.La noi, la Arad, Primăria ne dă 900.000 de euro şi ne ia 1,5 milioane de euro. Cu o mână ne dă, cu alta ne ia. Şi jucătorii pe care i-am avut anul trecut tot așa… au plecat la bani mai mulţi. De aia şi spun, Neluţu Sabău e prietenul meu, dar mi-e ciudă. Jucătorii pe care i-am vrut eu mi i-a luat el


- Mircea Rednic, antrenor UTA, potrivit sport pe surse

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.