Liga 1

Un fotbalist important al Rapidului s-a operat de hernie de disc » Fotografie de pe patul de spital

Clubul Rapid a anunțat că fundașul central Paul Iacob (28 de ani) a fost operat de hernie de disc.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marți, 24 septembrie 2024

Rapid a anunțat că fundașul central Paul Iacob (28 de ani) a fost operat de hernie de disc.

În ultimele 6 partide, Paul Iacob a jucat un singur minut. S-a întâmplat în derby-ul cu Dinamo, scor 1-1, ultimul al lui Neil Lennon pe banca giuleștenilor. Atunci, apărătorul îl înlocuia pe Alexandru Pașcanu în prelungirile partidei.

De atunci, Rapid a mai jucat 4 partide, toate cu Marius Șumudică pe bancă, iar fundașul central a fost de două ori rezervă neutilizată, iar de două ori nici măcar nu a fost în lot.

Mai mulți oameni de fotbal au spus că nu înțeleg cum de fotbalistul nu mai joacă deloc în acest sezon, în contextul în care a fost titular incontestabil în stagiunea precedentă.

Paul Iacob s-a operat de hernie de disc

La conferința de presă premergătoare victoriei cu Unirea Slobozia, scor 2-1, Marius Șumudică spunea care este situația fundașului, că va fi operat de hernie de disc.

Paul Iacob s-a operat de hernie de disc

Clubul Rapid a anunțat astăzi prin intermediul paginii de Facebook că Iacob a fost operat cu succes și va începe pregătirile în perioada următoare.

Giuleștenii au postat și o poză cu fotbalistul, aflat pe patul de spital.

„Paul Iacob a fost operat de hernie de disc, urmând să înceapă cât de curând recuperarea. Suntem alături de tine, Paul! Te așteptăm înapoi pe teren și mai puternic!”, a apărut pe pagina de Facebook a Rapidului.

Paul Iacob este jucătorul Rapidului din iulie 2022. Acesta a jucat deja 5 partide în acest sezon, din toate cele 10. În stagiunea trecută, Paul Iacob a strâns 37 de meciuri pentru Rapid din toate cele 40 posibile în Superligă.

Fotbalistul de 28 de ani este cotat cu 1.3 milioane de euro pe Transfermarkt. Acesta a mai jucat la echipele: Farul, Gaz Metan, FC Brașov, ASA Târgul Mureș, Dunărea Călărași și Chindia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.