Liga 4

Omul de încredere al lui Mititelu și-a schimbat look-ul și a fost prezentat la noua echipă: „Primul care m-a căutat după despărțirea de FCU Craiova”

+16 Foto
Dan Vasilică, fostul om de încredere al lui Adrian Mititelu la FCU Craiova, a semnat cu CSM Târgu Jiu, formație din Liga 4 Gorj.

Articol de Tudor Belivacă  —  miercuri, 25 septembrie 2024

Dan Vasilică, fostul om de încredere al lui Adrian Mititelu la FCU Craiova, a semnat cu CSM Târgu Jiu, formație din Liga 4 Gorj.

Orașul Târgu Jiu are o nouă echipă de fotbal. CSM s-a înscris în Liga 4 din Gorj și are obiectiv promovarea imediată. La debutul în actuala stagiune, peste 3.000 de spectatori au fost prezenți în tribune.

Clubul continuă să se întărească și la nivel tehnic. Dan Vasilică tocmai a fost prezentat în poziția de preparator fizic. Fostul oficial al lui FCU Craiova a apărut cu un look schimbat și a transmis că are ambiții mari în noua poziție.

Dan Vasilică a ajuns la CSM Târgu Jiu

„Vreau să-i mulțumesc domnului director Robert Bălăeț, a fost prima persoană care m-a sunat după despărțirea de FCU Craiova și mi-a spus că am ușa deschisă acasă. Până la urmă pot spune că m-am întors acasă, fac ceea ce îmi place, fac parte dintr-un colectiv foarte frumos, am o poftă extraordinară de muncă și sunt sigur că pot aduce un plus valoare în acest proiect sănătos construit.

Pentru mine este o nouă provocare, este o nouă etapă în cariera mea, în care voi încerca să ajut pe partea de pregătire fizică, urmând să mă implic și să ajut toate secțiile clubului, unde voi fi solicitat. Mai întâi voi încerca să am discuții cu antrenorii, să facem o evaluare și să concepem o strategie pe termen lung.

Munca mea va fi puțin diferită față de activitatea de preparator obișnuită la o echipă unde trebuie să se vadă munca ta într-un timp foarte scurt”, a spus Dan Vasilică, potrivit site-ul oficial al grupării din Târgu Jiu.

Dan Vasilică, schimbare de look

CSM Târgu Jiu a început perfect campionatul. A câștigat primele 4 meciuri disputate și are un golaveraj impresionant, 22-1.

Așa este, am împletit de-a lungul timpului meseria de antrenor cu cea de preparator fizic. Am început mai întâi ca antrenor la juniori, la Dumbrava Câlnic, apoi tot aici în Gorj, am trecut la Internațional Bălești, unde am activat ca antrenor și la juniorii clubului, dar și la echipa de seniori, cu care am avut rezultate excelente. A urmat apoi o perioadă în care am activat alături de echipa de la Șirineasa.

Am primit apoi oferta de a mă alătura echipei lui Vali Suciu, la Csikzsereda, ca preparator/antrenor secund în proiectul frumos ce începuse să se deruleze in Miercurea Ciuc. Apoi am mers la FC Argeș alături de Emil Săndoi, pentru ca din 2019 să semnez cu FCU Craiova, unde am activat în perioada 2019-2024. 

- Dan Vasilică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.