Campionate

Turcii l-au „împachetat” pe Drăguș: „A venit cu speranță la Trabzonspor, dar a fost sub așteptări”

Denis Drăguș / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 25 septembrie 2024

Ziarele din Trabzon scriu că Denis Drăguș a fost fluierat de suporteri și a avut nevoie de consiliere psihologică din partea antrenorului Senol Guneș.

Vremuri grele pentru Denis Drăguș la Trabzonspor. Cumpărat de turci în vară, de la Standard Liege, după un sezon reușit petrecut la Gaziantep, sub formă de împrumut, internaționalul român nu reușește să convingă la noua sa echipă.

În 11 meciuri oficiale, „vârful” în vârstă de 25 de ani n-a reușit să marcheze decât un gol,în preliminariile Europa League, iar la ultimele sale apariții în tricoul lui Trabzon, 81 de minute la 2-2 cu Kayserispor și o repriză, a doua, la 0-0 cu Gaziantep, a intrat în colimatorul suporterilor și al presei locale.

Denis Drăguș a fost fluierat de suporteri la 2-2 cu Kayserispor

Publicația „Gunebakis” a amintit că, în finalul partidei contra lui Kaiseryspor, Drăguș „a fost fluierat de fani de fiecare dată când a primit mingea. Ei și-au manifestat nemulțumirea și mai intens atunci când antrenorul Senol Guneș a decis să-l înlocuiască. Guneș l-a luat apoi deoparte și a stat de vorbă cu el”.

Fără succes. Luni seară, în deplasarea de la Gaziantep, fosta sa echipă, românul a fost aplaudat doar de suporterii gazdelor, la apariția pe gazon. Introdus la pauză, el a făcut din nou o partidă modestă, iar ziarul online „Haber61” a titrat: „A venit cu speranță la Trabzonspor, dar a fost sub așteptări”.

Haber61: „Denis Drăguș a atras atenția și cu statisticile sale de zero pase”

O concluzie a jurnaliștilor turci, trasă după ce i-au luat „la mână” cifrele: „Drăguș a atins mingea de 29 de ori în total în meciul cu Gaziantep FK și a avut o precizie de 69% la pase. Ineficient la șuturi sau la crearea ocaziilor, deși e un jucător ofensiv, a avut o așteptare de gol de zero. A atras atenția și cu statisticile sale de zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie”.

Haber61 l-a încondeiat pentru „puterea de luptă insuficientă, 7 dueluri câștigate din totalul de 13, 3 din 3 în cele aeriene” și pentru „pasivitatea din atac. Drăguș a avut o contribuție ofensivă destul de limitată. Ineficacitatea lui a afectat negativ și eficiența ofensivă generală a echipei”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.