Liga 3

Cristi Tănase, ofertat să revină în fotbal: „E un subiect sensibil” » Cum s-au încheiat negocierile

Cristi Tănase, în tricoul FCSB / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Barbu  —  miercuri, 25 septembrie 2024

Invitat, azi, la GSP Live, Paul Pîrvulescu (36 de ani) a vorbit și despre Cristi Tănase (37), fostul lui coleg de la FCSB și Academica Clinceni, pe care a vrut să-l aducă de curând la CF Inter Ilfov, în Liga 3, unde e acum antrenor Pîrvulescu.

Fără angajament după ce s-a retras din cariera de jucător, Tănase a captat atenția publică în urmă cu câteva luni, fiind filmat în timp ce era întins pe jos în holul blocului. „Mare lucru... M-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta”, s-a apărat la vremea respectivă fostul „decar” de la FCSB.

VIDEO. Paul Pîrvulescu, despre Cristi Tănase: „E un subiect sensibil... Am vrut să-l aduc la Clinceni”

E un subiect sensibil pentru mine, am fost foarte apropiat de Tănase, chiar mi-am dorit acum două săptămâni să-l aduc lângă mine la Clinceni (n.r. - în staff-ul tehnic). Din păcate, n-am putut.

Sunt și acum apropiat de Tănase, nu m-am certat cu el, doar că nu mai vorbim atât de des. Înainte vorbeam zilnic, inclusiv când era plecat prin Turcia. După aceea am fost iarăși colegi la Clinceni, o perioadă destul de bună. Sper din suflet pentru el să fie bine și să treacă cu bine peste tot.

Nu știu ce s-a întâmplat cu el, sper să fi trecut cu bine peste toate. Când te lași de fotbal și nu ai o activitate, încerci să te retragi puțin. Dacă nu ai o activitate imediat după ce te lași, e greu...”, a declarat Pîrvulescu, la GSP Live.

Din informațiile obținute de Gazetă, se pare că Tănase nu a mai dat curs ofertei de la CF Inter Clinceni, deși Paul Pîrvulescu și conducerea clubului din Liga 3 erau de acord cu mutarea.

Pîrvulescu și Tănase au fost colegi în două rânduri, mai întâi la FCSB, între 2012 și 2015, apoi la Academica Clinceni, în intervalul 2020-2021.

GALERIE FOTO. Cristi Tănase, surprins în ipostaze neplăcute în ultimul an

+10 Foto
Imagini șocante cu Cristi Tănase

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Paul Pîrvulescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.