Cupa Romaniei

Unde se va juca Agricola Borcea - FCSB? Mesajul primarului Aniel Nedelcu Pațurcă

Primarul Aniel Pațurcă a anunțat că Agricola Borcea, formație din Liga 3, va încerca să își dispute meciurile de pe teren propriu din Cupa României pe stadionul central din comuna Borcea, o arenă cu o capacitate de 800 de locuri.

Articol de Marius Mărgărit, Emanoil Ursache, Răzvan Petrescu (video)  —  miercuri, 25 septembrie 2024

Primarul Aniel Pațurcă a anunțat că Agricola Borcea, formație din Liga 3, va încerca să își dispute meciurile de pe teren propriu din Cupa României pe stadionul central din comuna Borcea, o arenă cu o capacitate de 800 de locuri.

În cazul în care acest lucru nu va fi posibil, prima opțiune luată în calcul de edil va fi stadionul „Ion Comșa” din Călărași, cu o capacitate de 6.000 de locuri. În Grupa B din Cupa României, Agricola Borcea le va primi pe acasă pe Petrolul (etapa 1), FCSB (etapa 2) și Metalul Buzău (etapa 3).

Mai mult ca sigur, partida cu FCSB va fi programată în nocturnă, așa că formația din Borcea va trebui să se mute.

VIDEO » Primarul Aniel Pațurcă, entuziasmat de tragerea la sorți avută de Agricola Borcea în Cupa României

„Nu aveam un adversar preferat. Noi eram cotați mai jos indiferent de adversarul pe care l-am fi întâlnit, eram în urna valorică C. Avem în grupă 4 echipe din Liga 1: Craiova, Steaua, Petrolul și Dinamo București.

Meciurile de pe teren propriu vom încerca să le organizăm acasă, dacă ne permit condițiile. Dacă meciurile vor fi televizate și ne impune Federația alte criterii, o să jucăm ori la Călărași, ori o să găsim alte soluții. Cel mai aproape este Călărașiul.

Erau și băieții emoționați. Vă dați seama, joci cu campioana, joci cu FCSB-ul. Joci cu Petrolul Ploiești, cu echipe de tradiție ale fotbalului românesc. Pentru noi, o comunitate mică, înseamnă că am scris istorie în fotbalul românesc. Îi primim pe cei de la FCSB cu fotbal de calitate!

Avem un proiect de modernizare pe bază sportivă. Vom avea undeva la 3.000 de locuri cu lojă, cu locuri speciale. Terenul din comună, gazonul, arată impecabil. Credeți-mă, concurăm cu cei din Liga 1! Cine o să vină acolo, o să fie surprins.

A fost chiar și Mitică Dragomir și a fost surprins de felul în care arată. Ne ocupăm de el, îi dăm uree, fosfor, îndeplinim toate procedurile de întreținere a gazonului. Nocturnă nu avem, vedem ce vom face”, a declarat primarul Aniel Pațurcă.

Programul Grupei B din Cupa României Betano:

• Etapa 1: Metalul Buzău – Universitatea Craiova, Dinamo – FCSB, Agricola Borcea – ACS Petrolul 52
• Etapa 2: ACS Petrolul 52 – Universitatea Craiova, Agricola Borcea – FCSB, Metalul Buzău – Dinamo
• Etapa 3: FCSB – Universitatea Craiova, Dinamo – ACS Petrolul 52, Agricola Borcea – Metalul Buzău

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.