Europa League

Risto Radunovic, înaintea primului meci din Europa League: „Cheia succesului? Asta e!”

+18 Foto
Risto Radunovic / foto: Cristi Preda

Articol de Cristi Preda (foto), Andrei Furnigă (video), Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 25 septembrie 2024

Risto Radunovic (32 de ani), fundașul stânga de la FCSB, este încrezător că echipa lui poate începe noul sezon de Europa League cu o victorie. Campioana României debutează joi, 26 septembrie, de la 22:00, împotriva celor de la FC RFC.

Risto Radunovic nu se sperie de programul încărcat pe care cei de la FCSB îl vor avea în luna octombrie, când îi așteaptă derby-urile cu Dinamo și Rapid, plus duelurile cu PAOK și Rangers, ambele pe teren străin.

Apărătorul are încredere că echipa lui o poate învinge pe campioana Letoniei mâine, iar acest meci să deschidă o nouă serie de victorii.

VIDEO. FCSB are un program încărcat, dar Risto Radunovic nu e speriat înainte de FCSB - RFS: „Sunt încrezător că putem lega o serie de victorii”

„Avem un meci foarte important, într-o competiție europeană foarte puterincă. Suntem nerăbdători pentru meciul de mâine. Fiecare echipă din Europa League și-a câștigat dreptul să fie aici. E o echipă care joacă mai multe sisteme. Suntem încrezători în noi, în echipa noastră, în suporteri.

Jucăm pe un stadion cu un gazon foarte bun, ne simțim foarte bine acolo, aste e foarte important. Sperăm să câștigăm meciul. Vrem să fim focusați pe jocul nostru, să arătăm cât mai multe pe teren, asta este cheia succesului la clubul nostru. Vrem să câștigăm meciul și cu siguranță ar fi un cadou frumos pentru antrenor (n.r. de ziua lui Elias Charalambous).

Ultimul meci am scăpat victoria printre degete, dar nu vrem să cădem psihic. Suntem montați să reușim un rezultat bun și de mâine să începem o serie de victorii. Eu sper să luăm 3 puncte în meciul de mâine, apoi ne vom concentra și pe alte meciuri și pe punctele care vor fi în joc. Trebuie ca toți să fim focusați, să câștigăm mâine și să începem bine în grupa asta care este foarte puternică.

În toate meciurile din Europa am jucat bine, sunt mulțumit. În Europa este mai dificil, este alt nivel față de ce este în România. Trebuie să avem motivație, suntem la un club foarte mare. Suntem motivați când jucăm în Europa, la fel și când jucăm în campionat. E prima dată când se joacă în acest format, va fi interesat. Toate echipele vor trage să meargă mai departe”, a spus Risto Radunovic, la conferința de presă premergătoare meciului.

Sper să facem meciuri bune și să trecem. E foarte bine să ai concurență, nu eu decid cine joacă. E un plus să avem un lot cât mai numeros, avem meciuri foarte multe. Jucăm în 3 competiții și fiecare jucător o să primească minute în care va putea să demonstreze de poate
- Risto Radunovic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.