Liga 1

MM Stoica a urmărit analiza lui Vassaras și a reacționat dur: „Dacă spun tot, iau 5 ani cu suspendare!”

Mihai Stoica

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 25 septembrie 2024

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a reacționat imediat după ce a văzut cum Kyros Vassaras, șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, a judecat faza din care campioana României a fost egalată de Petrolul în meciul din runda #10, încheiat 1-1.

Vassaras a explicat că golul marcat de Petrolul a fost în condiții regulamentare. Grecul nu vede fault nici la duelul dintre Akosah și Târnovanu și nici la cel dintre Tolea și Șut.

Pentru Mihai Stoica, explicațiile șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor nu stau în picioare. Spune că reluările îl contrazic în mod clar pe Kyros Vassaras. Oficialul de la FCSB susține că dacă ar spune tot ce gândește, ar primi 5 ani de închisoare cu suspendare, plus excludere din viața sportivă.

Mihai Stoica, după ce a văzut explicațiile lui Kyros Vassaras: „Dacă aş spune tot ceea ce gândesc, aş fi între 5 ani suspendare şi excludere din viaţa sportivă”

Când cineva spune că albul e negru şi negrul e alb, nu am ce să comentez! La toate cele trei! Îl contrazic imaginile, nu îl contrazic eu. Să spui că Radunovic nu este sub presiunea adversarului, că adversarul e departe de minge..., ia doar un prim-plan să vezi dacă e departe de minge.

Ce fault e?! (n.r. la Şut) Adevărul e că glezna face parte din joc, nu? (n.r. ironic) Asta este! Dacă aş spune tot ceea ce gândesc, aş fi între 5 ani suspendare şi excludere din viaţa sportivă, acolo m-aş încadra. E sfidare, dar suntem obişnuiţi!”, a spus Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.