ESports

Netflix adaugă 2 jocuri clasice din toate timpurile la biblioteca sa de jocuri

Netflix FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de Tudor Belivacă  —  joi, 26 septembrie 2024

Street Fighter și Civilization VI vor fi adăugate la Netflix în curând!

Intrarea Netflix în jocurile mobile nu este o noutate, dar la Geeked Week 2024 au fost anunțate planurile de a face și mai multe investiții în această direcție. Ei vor aduce Civilization VI și Street Fighter IV: Champion Edition pe platformă. Iar dacă nu ați jucat aceste jocuri până acum, vi le recomandăm pe amândouă.

Netflix continuă să-și extindă biblioteca mobilă cu Civ VI și Street Fighter IV

Printre multe alte jocuri mai mici care vor ajunge în curând pe platformă, Netflix a anunțat că va adăuga Civilization VI și Street Fighter IV: Champion Edition:

Săptămâna Geeked | Anunțuri de jocuri noi | Netflix

Așadar, în timp ce așteptăm Civilization VII, putem juca Civilization VI, iar versiunea disponibilă pe Netflix va include toate elementele din Platinum Edition a jocului. Aceasta este o ofertă generoasă și include șase pachete DLC, precum și expansiunile Rise and Fall și Gathering Storm.

Și dacă Civ nu este lucrul tău, au confirmat, de asemenea, Street Fighter IV: Champion Edition. Acum, această versiune a jocului a fost făcută special pentru mobil, așa că fiți avertizați că au trebuit să downgrade masiv luptătorii noștri iubiți. Este mobil, la urma urmei.

Credeți că Netflix sunt inteligenți să continue să investească în jocurile mobile? Ați dori să meargă și mai departe și să se ocupe de jocurile pentru PC și console?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.