Liga 1

Zeljko Kopic a anunțat 4 absenți pentru meciul cu FC Botoșani, dar și o revenire importantă la Dinamo: „E disponibil, da!”

Zeljko Kopic / Foto: captură de ecran GSP.ro

Articol de Vlad Roșu, Emanoil Ursache  —  joi, 26 septembrie 2024

Accidentările continuă să îi dea bătăi de cap antrenorului Zeljko Kopic și la meciul Dinamo - FC Botoșani. Tehnicianul croat a anunțat 4 absenți din tabăra „câinilor roșii” și o revenire.

Kopic nu se va putea baza în continuare pe atacantul Hakim Abdallah, stoperul Joseu Humawoo, aripa dreapta Antonio Bordușanu și extrema stângă Andrei Florescu. Totuși, spre deosebire de meciul de la Galați (1-1), închizătorul Eddy Gnahore va putea fi utilizat.

VIDEO » Zeljko Kopic, conferință de presă înainte de Dinamo - FC Botoșani. „Avem mai mulți absenți, Gnahore e disponibil însă”

„Mai mult sau mai puțin avem probleme cu jucătorii accidentați. Hakim nu va juca, Humawoo nu e pregătit. Bordușanu nu va evolua nici el, la fel și Florescu. Vom vedea mâine cum se simt ceilalți jucători.

Da, dacă ne uităm la clasament, da, Dinamo este favorită, dar adversarii au calitate. Domnul Ciobotariu face o treabă bună acolo, e un antrenor cu multă experiență în fotbalul românesc, are jucători de calitate la dispoziție.

Au jucat un meci foarte bun, foarte interesant, săptămâna trecută, când au remizat 3-3 acasă (n.r.- cu Gloria Buzău). Trebuie să fim din nou la capacitate maximă dacă vrem să luăm cele 3 puncte.  Acesta este cel mai important lucru la care ne vom gândi încă din prima secundă a meciului.

Vom da totul pe teren pentru a câștiga toate cele 3 puncte, vom avea o atitudine și o energie foarte bună. Eddy Gnahore e disponibil, da!”, a declarat Zeljko Kopic, la conferință de presă de dinaintea jocului Dinamo - FC Botoșani.

VIDEO » Patrick Olsen a prefațat meciul lui Dinamo cu FC Botoșani: „Nu merită să fie pe locul pe care îl ocupă acum în clasament” + De ce a ales să vină la Dinamo

La rândul său, Patrick Olsen a atras atenția asupra faptului că moldovenii vor fi adversari dificili pentru „câinii roșii”, chiar dacă ocupă penultimul loc din Superligă.  

„Da, am văzut câteva videoclipuri cu FC Botoșani. Cred că sunt o echipă mai bună decât o arată locul pe care îl ocupă în clasament. Trebuie să fim sută la sută concentrați și să dăm totul pentru a câștiga acest meci.

A fost surprinzător pentru mine. Nu mă așteptam să ajung în România, dar Dinamo este un club mare. Tot ce mi s-a oferit aici a fost foarte bine. M-a surprins mult, îmi place stilul de joc și mă simt bine aici, deci sunt fericit să fiu aici”, a declarat Patrick Olsen, la conferința de presă premergătoare meciului din etapa a 11-a.

Dinamo - FC Botoșani se va disputa pe 27 septembrie, de la ora 21:00, și va fi transmis liveTEXT de GSP.ro și la TV de către Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.