Europa League

Mesajul postat de Ngezana pe rețelele sociale în ziua meciului cu RFS

Ngezana / Foto: Imago

Articol de Laura Șoica   —  joi, 26 septembrie 2024

Siyabonga Ngezana (27 de ani), fundașul central de la FCSB, a postat un mesaj scurt pe rețelele sociale chiar în ziua meciului cu RFS.

Fundașul central nu va putea juca în meciul din Europa League și nici în următoarele partide, deoarece s-a accidentat și va lipsi aproximativ o lună.

Mihai Stoica a anunțat că Ngezana ar putea reveni cel mai repede la derby-ul cu Dinamo, din etapa 13 a Superligii, care va avea loc în weekend-ul 18-21 octombrie.

Mesajul postat de Ngezana în ziua meciului cu RFS


Ngezana a scris pe Instagram „I will be back” (n.r. O să revin), făcând referire la accidentarea sa. Poza pe care a scris mesajul este una cu el de la antrenamentele FCSB-ului.

Fotografia postată de Ngezana în ziua meciului cu FCSB

Pe lângă meciul cu RFS, Negezana va lipsi în alte trei partide, două în campionat și una în Europa League. Acestea sunt meciurile împotriva celor de la Sepsi, pe data de 29 septembrie de la ora 21:30, PAOK, pe 3 octombrie, iar 22:00 și Gloria Buzău, pe data de 6 octombrie, de la ora 21:00.

Ceilalți fundași centrali pe care FCSB îi are în lot sunt Vlad Chircheș, Dawa și Mihai Popescu. Problema principală este că jucătorul abia transferat de la Farul este suspendat pentru două etape în Superligă, iar FCSB rămâne doar cu două variante sau l-ar putea folosi din nou pe Mihai Lixandru pe postul de fundaș.


Ngezana are o leziune musculară. Nu va juca timp de o lună. Cel mai devreme ar putea reveni la derby-ul cu Dinamo. A venit accidentat de la echipa națională. Este bine că, din această lună, două săptămâni nu vom juca, iar el nu va mai pleca la echipa națională. Ngezana era titular, dar, din nefericire, s-a accidentat și nici Marijana de la Belgrad nu poate interveni. Estimativ, va reveni după 4 săptămâni. E o pierdere mare pentru noi.

- Mihai Stoica, la Prima Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.