Europa League

„Clienții” preferați ai lui Becali s-au descătușat cu RFS: au făcut faza golului doi

+37 Foto
FCSB - RFS, cadre surprinse de fotoreporterul Cristi Preda

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 26 septembrie 2024

FCSB - RFS. Roș-albaștrii au făcut 2-1 la capătul unei faze la care au contribuit decisiv Vlad Chiricheș și Marius Ștefănescu.

Fundașul central a urcat extrem de sus și a ajuns în atac, alături de Bîrligea și de Marius Ștefănescu. I-a pasat celui de-al doilea, care a marcat cu un șut din prima, cu piciorul stâng.

Chiricheș și Ștefănescu, decisivi pentru FCSB în Europa League

Chiricheș și Ștefănescu au fost foarte criticați de Gigi Becali în acest sezon. Fundașul central chiar a fost la un pas să iasă din lotul de Liga 1, dar accidentarea lui David Kiki l-a păstrat pe Vlad în lot.

El fusese pus pe lista UEFA pentru experiența pe care o are, după cum a declarat Gigi Becali. Patronul de la FCSB l-a băgat pe Chiricheș titular chiar în primul meci din grupa unică de Europa League, cu RFS.

În minutul 32 al partidei de pe Arena Națională, Chiricheș a urcat inexplicabil în atac. A primit o pasă de la Bîrligea, i-a trimis din prima lui Ștefănescu, iar acesta a marcat cu un șut pe centrul porții, care l-a păcălit pe Ondoa.

La rândul lui, Ștefănescu a fost extrem de criticat de Becali, iar în ultimele două meciuri, cu CFR Cluj (2-2) și Petrolul (1-1), nu a jucat deloc, a fost lăsat pe bancă. Înainte de meciul cu RFS, patronul de la FCSB declara că îi mai acordă o șansă lui Marius.

„Pe Ștefănescu nu-l pot arunca, mai am încredere în el, am dat 1,3 milioane. Am zis: «Hai să jucăm cu Ștefănescu, să-i dăm șansă». Altfel îl descurajăm definitiv pe om”, a declarat Becali, la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.