Europa League

Elias Charalambous a lăudat 3 jucători, apoi și-a adus aminte de Liga 1: „Acum, să plecăm capul”

+37 Foto
Elias Charalambous/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 27 septembrie 2024

FCSB - RFS 4-1. Elias Charalambous, antrenorul roș-albaștrilor, i-a lăudat în special pe Daniel Bîrligea, Darius Olaru și Vlad Chiricheș.

Bîrligea a deschis scorul, Olarul a reușit o „dublă”, iar Chiricheș a dat un assist pentru Ștefănescu și a avut o prestație solidă.

Elias Charalambous a avut 3 remarcați după FCSB - RFS

„Sunt foarte fericit pentru jucători, primul meci din grupă. Mă bucur mult pentru Bîrigea, sunt sigur că va ajuta mult echipa, îi știm calitatea. Încercăm să ajutăm toți jucătorii, mai ales pe cei noi. Ei trebuie doar să aibă o mentalitate bună, atitudinea a fost foarte bună.

Am câștigat meciul, am câștigat niște jucători, Edjouma, Lix, Chiri, Ștefănescu au jucat mult după câteva meciuri fără minute. Chiricheș și-a arătat atitudinea de lider. Sper ca acest meci să ne dea un impuls mare pentru viitor.

Olaru e motorul echipei, e căpitanul echipei. Și cei care au intrat au jucat bine. Acum să plecăm capul, urmează multe alte meciuri, peste câteva zile jucăm cu Sepsi în campionat”, a declarat Elias Charalambous la flash-interviu, la Digi Sport.

FCSB a urcat pe locul doi în grupa unică din Europa League, după victoria la scor cu RFS. E depășită de Ajax la golaveraj, după succesul batavilor cu Beșiktaș, scor 4-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.