Europa League

Postecoglou, prima reacție după eliminarea lui Radu Drăgușin: „Foarte neglijent”

Radu Drăgușin, eliminat în Tottenham - Qarabag/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 27 septembrie 2024

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, s-a referit la eliminarea timpurie a lui Radu Drăgușin în meciul cu Qarabag, scor 3-0.

Drăgușin a fost titular pentru Spurs, dar a văzut cartonașul roșu în minutul 8. Fundașul central român a scăpat de sub control o minge la mijlocul terenului, apoi l-a ținut pe Juninho, care ar fi rămas singur cu portarul. A fost eliminat de arbitru direct, iar Postecoglou consideră că gestul lui Drăgușin a fost neglijent.

Cu om în minus din minutul 8, Spurs a câștigat la scor de neprezentare cu azerii, care au ratat însă numeroase ocazii uriașe.

+7 Foto
Radu Drăgușin, eliminat în Tottenham - Qarabag/ foto Imago Images

Postecoglou, despre eliminarea lui Radu Drăgușin din Tottenham - Qarabag

„Nu a fost un start ideal de meci. Nu am fost mulțumit pentru că am simțit că am început foarte neglijent. Am vorbit despre a începe cu un ritm ridicat.

Am fost pasivi când am pasat, iar când se întâmplă asta cineva se deconectează. Reacția de după aceea a fost bună, dar nu sunt mulțumit de început”, a spus Postecoglou când a fost întrebat despre eliminarea lui Drăgușin, potrivit BBC.

După eliminarea lui Drăgușin, Bergvall, un mijlocaș de 18 ani, a fost scos pentru a-i face loc lui Udogie, fundaș stânga. Postecoglou a comentat și schimbarea tânărului suedez.

„Ăsta e fotbalul. Are 18 ani și va mai avea parte de multe meciuri. Aveam nevoie de un fundaș în plus pentru a ne asigura că avem acoperire. O ajustare pe care trebuia să o facem - Lucas va avea o mulțime de oportunități”, a declarat Ange Postecoglou.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.