Liga 1

Presa din Letonia, după umilința administrată de FCSB celor de la RFS: „Au încercat să atace, dar fără pericol”

+37 Foto
FCSB - RFS // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Emanoil Ursache  —  vineri, 27 septembrie 2024

Eșecul umilitor administrat de FCSB celor de la RFS (4-1) nu a fost ușor digerat în presa din Letonia. Antrenorul Viktors Morozs a fost criticat de jurnaliști, pentru că, deși a efectuat spre finalul partidei 4 modificări (5 în total), nu a fost în stare să schimbe cursul jocului.

RFS a debutat în Europa League cu o înfrângere dureroasă în fața a 34.000 de oameni”, au titrat jurnaliștii letoni de la apollo.lv.

+37 Foto
FCSB - RFS, cadre surprinse de fotoreporterul Cristi Preda

Ulterior, aceștia au continuat să analizeze ce s-a întâmplat pe parcursul meciului și au ajuns la concluzia că antrenorul Viktors Morozs nu a fost capabil să schimbe soarta jocului în favoarea celor de la RFS, prin modificările pe care le-a efectuat.

Antrenorul lui RFS, criticat în Letonia după eșecul cu FCSB

Ziariștii letoni s-au arătat nemulțumiți de faptul că RFS nu a reușit nici măcar să își creeze ocazii de gol în fața campioanei României.

„Campioana letonă la fotbal, RFS, a suferit o înfrângere grea în fața FCSB-ului. A fost primul meci al echipei din Riga în faza principală din Europa League.

RFS a primit un gol rapid în minutul 8, după o greșeală a portarului Fabrice Ondoa. Roberts Savalnieks i-a pasat portarului, dar acesta i-a permis lui Daniel Bîrligea să se apropie și să trimită ulterior mingea în colțul din dreapta al porții.

Clubul român a marcat la scurt timp pentru 2-1, în urma unui contraatac. Vlad Chiricheș l-a găsit cu o pasă în suprafața de pedeapsă pe Marius Ștefănescu, iar fotbalistul de atac de la FCSB a făcut 2-1.

În repriza a doua, scorul a ajuns la 3-1, după ce Florin Tănase i-a pasat lui Darius Olaru. Același Olaru a șutat sub transversală din mijlocul suprafeței de pedeapsă, după o fază bună de joc a gazdelor, și a urcat scorul la 4-1.

Antrenorul Viktors Morozs a încercat să schimbe cursul jocului, după ce a făcut 4 schimbări pe final de joc, însă fără rezultat. RFS a încercat să atace, dar RFS nu a reușit să aibă ocazii de gol periculoase”, menționează sursa citată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.