Liga 1

Marius Șumudică se vaită înainte de meciul cu Oțelul: „Lipsesc 4 titulari!”

Articol de Alexandru Stanciu  —  vineri, 27 septembrie 2024

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapidului cu Oțelul Galați din etapa #11 a Superligii. Meciul va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 21:30 și poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro.

Antrenorul Rapidului a precizat că mai mulți jucători sunt incerți pentru duelul cu Oțelul.

VIDEO. Marius Șumudică a anunțat absenții de la meciul cu Oțelul: „Lipsesc 4 titulari!”

„A trecut foarte mult timp de când nu am mai câștigat acasă. Oțelul e o echipă organizată, care joacă de mult timp împreună. Au primit doar 2 goluri în ultimele 8 meciuri, sunt foarte bine organizați din punct de vedere defensiv, profită de orice instabilitate a adversarului cu contraatacuri tăioase.

Am avut doar 4 zile la dispoziție, am putut doar să recuperez jucătorii. Am ajuns marți dimineață acasă, știți cum e traficul, am plecat târziu de la Clinceni, știți cum sunt jucătorii, dau autografe, suntem o echipă iubită.

La Slobozia am făcut un meci bun, am dat dovadă de agresivitate, dorință de victoria, am avut 6,7 situații de a marca, ceea ce înseamnă mult. Mi-aș dori să fie la fel și pe Giulești, acasă suferim.

Am avut puține zile de recuperare, sunt 3 jucători incerți în momentul de față, au suferit anumite contuzii, sper să-i recuperez. Practic, nu s-au antrenat deloc până astăzi. Sperăm să fie valizi pentru mâine, vom vedea.

Este vorba de Săpunaru, Petrila și Pop. Hromada e ieșit din calcule, trebuie să facă niște investigații. După 45 de minute a cedat, se simte foarte încărcat și îi e frică să nu se rupă.

Sper să-l pot folosi la Botoșani, n-am putut să-l recuperăm până la meciul ăsta. Săpunaru are probleme, a făcut injecții. A jucat foarte bine cu Slobozia. Rareș a suferit o contuzie, un fault de la spate, avea glezna butuc. Petrila la fel, după o intrare mai dură a unui adversar la genunchi. Practic, îmi lipsesc ambele benzi, dar sunt la Rapid, trebuie să găsesc soluții”, a declarat Marius Șumudică în conferința de presă premergătoare meciului cu Oțelul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.