Liga 2

Acuzații în Liga 2: „Acolo decide cineva care nu este în club”

Steaua și FC Argeș

Articol de Laura Șoica  —  vineri, 27 septembrie 2024

Nicolae Dică (44 de ani) este de părere că demiterea lui de la FC Argeș a fost plănuită cu mult timp înainte.

Nicolae Dică a fost demis de la FC Argeș după doar 7 etape. Echipa a avut 3 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri cu el pe banca tehnică.

Nicolae Dică: „A fost decisă dinainte demiterea mea”

Nicolae Dică a lăsat de înțeles că Viorel Tudose decide pentru FC Argeș, chiar dacă el nu mai e la echipă.

„A fost decisă dinainte demiterea mea, se aștepta doar un eșec sau un semieșec. Dinainte de meciul cu Chiajna, așa am auzit. Nu asta a fost o mare problemă pentru mine, o problemă e că la un club ca FC Argeș decide cineva care nu este în club. Și asta cred că e mai rău pentru FC Argeș.

(n.r. – te referi la domnul Tudose?) Nu vreau să-i dau numele, pentru că nu vreau să mai discut, dar e o persoană care nu este în club în acest moment, din vară nu mai face parte din club, care a fost sponsor la această echipă, dar nu a mai băgat niciun ban. Un om care poate să sune jucătorii, să vorbească cu ei…

A vorbit și înainte, vorbește și acum. Vorbesc prea mult despre această persoană care are ceva cu mine și nu știu ce. Nu știu care este motivul de are ceva cu mine, pentru că eu am iubit și voi iubi în continuare FC Argeș, la acest club am petrecut jumătate din viața mea”, a declarat Dică, conform Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.