Europa League

Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, a luat cuvântul înaintea disputei cu FCSB

Răzvan Lucescu și Ivan Savvidis

Articol de Laura Șoica  —  vineri, 27 septembrie 2024

Ivan Savvidis, patronul de la PAOK, a vorbit despre următorul meci pe care îl va disputa echipa lui în Europa League, cel cu FCSB.

PAOK a început cu stângul această fază din Europa League. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a pierdut meciul cu Galatasaray, în deplasare, scor 1-3.

Următorul meci pentru PAOK din Europa League va fi pe data de 3 octombrie, de la 22:00. Partida se va disputa la Salonic, împotriva campioanei României,

Ivan Savvidis, înaintea meciului PAOK - FCSB

Ivan Savvidis a declarat că vrea să vadă echipa jucând cu încredere și intensitate, așa cum a făcut-o și la Istanbul. Chiar dacă echipa a pierdut, patronul consideră că e mai important că nu a jucat cu frica de dominare.

„Vreau să văd echipa jucând cu caracterul pe care l-a arătat, cu încredere și intensitate. Amintiți-vă de specificitățile acestui meci și lăsați jocul din Istanbul în urmă.

Am fost mândru de echipa mea, acesta a fost sentimentul. Înfrângerile sunt cu siguranță parte din progresul unei echipe. Problema nu este înfrângerea. Problema apare atunci când joci cu frică. Iar noi, în cea mai mare parte a meciului, nu am arătat lipsă de încredere în noi. Vă îndemn să lucrați constant asupra acestui aspect.

Puterea noastră este unitatea și spiritul de echipă. Dacă cineva simte îndoială în legătură cu el însuși sau cu echipa, această unitate va fi afectată. În cei 12 ani în care sunt la PAOK, consider că aceasta este cea mai bună echipă pe care am avut-o, cea mai echilibrată. La PAOK, cerința de victorii este imensă, dar dorința mea este întotdeauna să jucăm fără nicio frică în noi. Și dacă victoria nu vine, să o depășim în următorul meci”, a declarat Ivan Savvidis, conform sportal.gr.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.