Liga 1

Un fotbalist din Liga 1 l-a impresionat pe Mihai Stoica: „E remarcabil ce face copilul ăsta!”

MM Stoica/ foto GSP

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 27 septembrie 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, l-a lăudat pe Mihnea Rădulescu, extrema dreapta de la Petrolul.

Jucătorul de 19 ani a dat o „dublă” în victoria cu Hermannstadt, scor 4-1. Mihnea a ajuns la 4 goluri în 8 meciuri în acest sezon de Superliga.

MM Stoica: „E remarcabil de face Mihnea Rădulescu”

„E remarcabil de face copilul ăsta. E un copil născut în 2005, care joacă în dreapta, de picior stâng. La fel ca Rareș Pop, ca Mazilu. El a fost împrumutat la Buzău, acolo unde Matei Tănasă, de la noi, era și el împrumutat. Nu a dat niciun gol în tur, apoi a venit acest Mihnea Rădulescu și el a dat. Atunci i-am zis «Băi Tase», no gol?

Trebuie să pună forță Rădulescu. Man e mai înalt, avea alte calități. Mihnea e mai scund. Dar are picior bun. Arată ceva ce la vârsta lui alții nu arată nici la juniori”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport 1.

Mihnea Rădulescu: „Vreau să fiu cea mai bună variantă a mea”

După meciul cu Hermannstadt, Rădulescu a insistat că vrea să fie cea mai bună variantă a lui.

Sunt foarte fericit că am putut să îmi ajut echipa. Am, dat totul pentru echipă și pentru mine și pentru familia mea. Sper să fac un sezon bun, să prind încredere și să mă gândesc la viitorul meu. Forma mi se datorează mie și familiei mele, am muncit mult, degeaba ai talent dacă nu muncești.

O să fiu cea mai bună variantă a mea. Avem un vestiar excelent, jucători cu caracter, nu ne gândim la probleme. Sincer să fiu, vreau să fiu doar cea mai bună variantă a mea, să dau totul pentru mine să am o carieră plăcută. Noi luptăm să fim cât mai sus și pentru această emblemă.

- Mihnea Rădulescu, extremă dreapta Petrolul

Mihnea Rădulescu/ foto Imago Images
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.