Liga 1

Gicu Grozav spune răspicat: „E an centenar, vrem în play-off!”

+10 Foto
Gheorghe Grozav

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 27 septembrie 2024

Gheorghe Grozav, 33 de ani, nu se mai ascunde, după ce Petrolul a învins-o cu 4-1 pe Hermannstadt și a urcat provizoriu pe locul 2 în Superligă. Căpitanul ploieștenilor admite că el și colegii își doresc clasarea pe o poziție de play-off.

În etapa secundă de campionat, pe 21 iulie, Petrolul pierdea usturător cu Dinamo, scor 1-4. De atunci, ploieștenii sunt neînvinși în campionat, cel mai recent rezultat fiind un 4-1 cu Hermannstadt, victorie înregistrată astăzi, pe stadionul „Ilie Oană”.

„Lupii galbeni” au acum 18 puncte și au urcat pe locul 2 în Superligă, după disputarea unei treimi din sezonul regulat. Inevitabil, ploieștenii intră în discuțiile despre play-off, iar căpitanul Gheorghe Grozav admite că ăsta este obiectivul vestiarului, clasarea pe una dintre primele 6 poziții.

După Petrolul - Hermannstadt 4-1, Gicu Grozav spune răspicat: „E an centenar, vrem în play-off!”

„Am înscris multe goluri, asta ne bucură cel mai mult. Atmosfera e bună, băieții au mare caracter, ne înțelegem bine cu toții. Suntem prieteni în vestiar, probabil că asta contează cel mai mult. În rest, fiecare dintre noi a muncit foarte mult. Am ajuns într-un moment foarte bun și sper să mergem așa în continuare.

Ne dorim mult ca în anul centenar să fim între primele 6, contează foarte mult pentru noi, suporteri, întreaga comunitate petrolistă. Sperăm să facem în așa fel încât să ne clasăm între primele 6. Mai sunt multe meciuri, drumul e lung până se va trage linie. Trebuie să rămânem umili, cu capul în pământ, să muncim mult”, a afirmat Grozav la DigiSport.

Despre colegul Mihnea Rădulescu, autorul unei „duble” astăzi, căpitanul „lupilor” a spus că „e pe val, într-un moment foarte bun, deși e încă foarte tânăr. Sper să o țină tot așa, să crească, pentru că are toate calitățile”.

Declarațiile lui Ricardinho după Petrolul - Hermannstadt 4-1

Sunt foarte fericit, dar cel mai important a fost să câștigăm cele 3 puncte acasă, alături de suporteri.

Sincer, am găsit un vestiar foarte bun. A fost o surpriză foarte mare pentru mine. Sunt persoane, băieți cu caracter foarte mare.

Începutul de sezon a fost foarte greu, dar am vorbit între noi în vestiar după acea înfrângere cu Dinamo (n.r. - 1-4). S-au văzut caracterele din echipa noastră. De atunci nu am mai pierdut, suntem într-un moment bun. Încercăm să câștigăm fiecare joc și vom vedea la final. Trebuie să muncim ca până acum.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.